Oktay Vural Adaylık Sorusunu Es Geçti

Oktay Vural Adaylık Sorusunu Es Geçti

MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural Meclis'te düzenlediği bir basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Oktay Vural Meclis'te düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin cevaplarını yanıtladı. Vural CHP lideri Kemal KılıçdaroğlU'nun, MİT'in MHP içerisinde araştırma yaptığı ve 15-16 milletvekilini AKP'ye transfer etmek için uğraştığı iddiasına yanıt vererek tepki gösterdi. Vural Kılıçdaroğlu'nun iddiasını "MHP'nin bu dönem içinde güçlenerek geleceğe aşınması konusundaki değerlendirmelerin bir başka parti tarafından bir fırsat olarak değerlendirmesi ve algı operasyonu yapılması asıl hedefinin ülkücü dava olduğunu ortaya koymaktadır." şeklinde yanıtladı. 

Dedikodularla siyaset yaparak...

Oktay Vural, dedikodularla siyaset yapanların kime hizmet ettiklerini bilmesi gerektiğini söyleyerek MHP'nin davasını bilmeyecek kadar bilgisiz olduklarını ortaya koyduklarını söyledi. MHP'nin bir kopukluğa yol açmasının mümkün olmadığını söyleyen Vural, herkesin bir şuur içerisinde hareket ettiğini ve edeceğini söyledi. Vural ayrıca konuyla ilgili olarak MHP'nin tarihinde Güneş Motel sicili olmadığını ve olmayacağını vurguladı.

Sürçü lisan olduğunu temenni ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Teröristler kadar gururlu ve onurlu olmak" açıklamasını da değerlendiren MHP İzmir Milletvekili sürçü lisan olduğunu temenni ettiğini ve teröristlerin şeref ve onurdan yoksun olduklarını söyledi.


Aday olacak mı?

İzmir MHP Milletvekili Oktay Vural gazetecilerin istifasını ve genel başkanlığa aday olacağı sorularını ise yanıtsız bıraktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.