OKULLARARASI KROS YARIŞLARI KUŞADASI’NDA YAPILDI

OKULLARARASI KROS YARIŞLARI KUŞADASI’NDA YAPILDI

Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Kaymakamlığı’nın katkılarıyla Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen “Okullararası Gençler (A-B), Yıldızlar Kros Grup Yarışları” Kuşadası’nda yapıldı

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Kuşadası Adagöl Kros Parkurunda düzenlenen yarışlarda yüzlerce genç sporcu mücadele verdi.

Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediye Başkanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen Kros Grup Yarışmaları, Kuşadası Belediyesi tarafından yeni görünümüne kavuşturulan Kuşadası Adagöl Kros Parkurunda yapıldı. Genç Erkekler (A), Genç Kızlar (A), Genç Erkekler (B), Genç Kızlar (B), Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar kategorilerinde yapılan yarışlara 18 ilden 98 okul takımı katıldı.

Yarışların açılış törenine Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdür Vekili Canan Gürer Temiztürk ve çok sayıda sporsever katıldı. Açılış töreninde konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Belediyesi olarak sportif faaliyetlere desteklerini sürdüreceklerini belirterek “Böyle güzel bir havada ülkemizin dört bir yanından sporcuları aramızda görmek bizleri çok sevindirdi. Biz Kuşadası Belediyesi olarak bu tür organizasyonlardan desteğimizi hiçbir zaman esirgemedik. Ben bu organizasyonu Kuşadası’nda düzenleyen federasyon yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Sizleri ilçemizde görmek çok güzel. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi. Kayalı’nın ardından konuşan Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ise tüm sporculara başarılar dileyerek Okullararası Gençler (A-B), Yıldızlar Kros Grup Yarışları’nın Kuşadası’nda yapılmasını sağlayan Türkiye Okul Sporları Federasyonu’na teşekkür etti. Açılış töreninin ardından Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı yarışların startını verdi.

Okullararası Gençler (A-B), Yıldızlar Kros Grup Yarışları’nda kategorilere göre birinci olan takımlar şöyle:

Genç Kadınlar A Kategorisi-Kütahya-Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Genç Kızlar B Kategorisi-Kırklareli-Kırklareli Bilal Yapıcı Spor Lisesi, Genç Erkekler A Kategorisi- Ankara-Elvanköy İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Genç Erkekler B Kategorisi- Kütahya-Kütahya Ticaret Sanayi Odası Endüstri Meslek Lisesi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.