Olgun Atila: Final Atatürk’ümüzün şehri İzmir’e yakışır

Olgun Atila: Final Atatürk’ümüzün şehri İzmir’e yakışır

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, Galatasaray-Fenerbahçe 2023 Turkcell Süper Kupa finalinin İzmir'de oynanması çağrısında bulundu.

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa final maçında ilk olarak İstiklal Marşı’mızın okunmasına izin verilmedi. Ardından Suudi yetkililer Cumhuriyetin 100. yılında iki takımın 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' pankartı ile Mustafa Kemal Atatürk posteri ve tişörtü ile çıkma isteklerini de reddetti. Dün gece başlayan bu krizin ardından bugün henüz maç başlamadan saatler önce İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu finalin İzmir Atatürk Stadyumu’nda oynanması gerektiğini belirterek federasyona maçın İzmir’de oynanması yönünde çağrıda bulundu.

3-1-4.webp

'KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila henüz maç iptal edilmeden önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdaki çağrısında şu sözlere yer verdi: "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Süper Kupa Finali’ni oynamak Atatürk’ümüzün şehri İzmir’e yakışır. İstiklal Marşı ve Mustafa Kemal Atatürk bizim kırmızı çizgimizdir."

Henüz maç iptal edilmemişken İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila’nın yaptığı bu çağrıya, maçın iptali ile birlikte destek çığ gibi büyüdü.

ataturk-kirmizi-cizgimiz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.