Önceliği Adalet Oldu!

Önceliği Adalet Oldu!

İzmir'in efsane belediye başkanlarından Ahmet Piriştina'nın oğlu olan Buca Belediye Başkan'ı Levent Piriştina'nın önceliği babasının anma töreni yerine Türkiye için adalet mücadelesi oldu.

Bugün İzmir'in efsane belediye başkanlarından Ahmet Piriştina'nın 13'üncü ölüm yıldönümü. Efsane Başkan Ahmet Piriştina mezarı başında ailesi sevenleri ve başta Halefi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan'ı Aziz Kocaoğlu başta olmak üzere çok sayıda isim vardı.

 

2078906.jpg

Tek eksik oğlu Buca Belediye Başkan'ı Levent Piriştina'ydı. Oğul Piriştina Türkiye'nin önemli bir dönemden geçtiği bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan çağrıya uyarak Ankara Güvenpark'tan başlayıp İstanbul'da bulunan Silivri Cezaevine yapılacak olan "Türkiye için adalet" yürüyüşüne katıldı. Oğul Piriştina bu konuda resmi sosyal medya hesaplarından, "Sevgili Babamın aramızdan ayrılışının 13. yılında ailemizi yalnız bırakmayan başta İBB Başkanımız Aziz Kocaoğlu olmak üzere tüm İzmirli dostlara, hayatta olsaydı tam da babamın olmak isteyeceği yerden, Güvenpark'tan gönül dolusu teşekkürlerimi gönderiyorum" şeklinde açıklama yaptı,

adsiz-010.png

Başkan Levent Piriştina'nın bu tavrı kamuoyu tarafından da olumlu karşılandı ve paylaşımına çok sayıda destek yorumu yapıldı. Yorumlar arasında en çok dikkat çekeni ise "Babasının Oğlu" olması oğul Piriştina'nın babası gibi takdir edilecek bir isim olduğunun göstergesiydi.
unnamed-(1)-242.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.