Orman, "Bonservisini almak istiyoruz"

Orman, "Bonservisini almak istiyoruz"

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, 5-0'lık Karabükspor maçının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Orman, Talisca'nın bonservisini sezon sonu almak istediklerini dile getirdi.

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Beyaz TV'de Beyaz Futbol programına telefonla bağlandı, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Orman, sezon sonu Talisca'nın bonservisini almak istediklerini belirtirken, hakemlerin bu kadar uzun süreli ve detaylı tartışılmasından rahatsız olduklarını söyledi. 


Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Kupa maçımız ertelenmeli"

Fenerbahçe'yle olan kupa maçımız ertelenmeli. Bu sene de şampiyon olmak istiyoruz. "4 yıl üstüste şampiyon olacağız" demedim. Ama onu soruyorsanız 10 yıl üstüste şampiyon olacağız. 

"Talisca'nın bonservisini almak istiyoruz"

Talisca, Beşiktaş'la iyi bir uyum sağladı. İyi karakterli bir oyuncumuz. 31 Mayıs'a kadar sözleşemsi var. Her kulübün maddi sıkıntıları var. Bizim de var. Türk futbolunun şampiyon olmuş takımlarının finansman sıkıntıları var. "Maliyetleri nasıl aşağıya indirmemiz lazım" diye konuşuyoruz. Ama niyetimiz Talisca'nın bonservisini almak.

"Bu kadar hakem tartışılmasından rahatsızız"

Hakemlerin basında bu kadar tartışılmasından rahatsızım. Dünyanın her yerinde hatalar yapılıyor. İngiltere'de bile saç baş yolduran hatalar oluyor. Burada bu hakemleri döverek bir şeyler elde etmemiz mümkün değil. Hakemler bu kadar tartışıldığı zaman marka değerimize zarar geliyor. Herkesin bir hesabı var ama hep beraber buna pozitif olarak bir şeyler yapmamız lazım. İşte geçen hafta Vagner Love pozisyonu vardı Bursa maçında. Ama oluyor. Burada herkese görev düşüyor, basına da düşüyor.  Piyasa daralıyor. Niye? Çünkü futbolun izlenilebilirliği azalıyor. Görüyoruz. Basın mensupları kamplara bile götürülmüyor.  Yusuf Namoğlu istifa etse ne olacak? Aynı hakemlerle maçlar oynanmaya devam edecek. 

"Aziz Yıldırım'a davetle olacak bir durum değil"

Aziz Yıldırım'ın Kulüpler Birliği'ne gelmesi için davet göndermemize gerek yok. Her toplantıya da 'başkanlar gelsin' diye beklememek lazım.

Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe, Galatasaray, Başakşehir ve arkamızdaki Trabzonspor'dur. Hepsi rakibimiz. Başakşehir-Fenerbahçe maçı da güzel ve zevkli bir müsabaka olsun. Hakem şansı da olur umarım. 
İlişkili Haber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.