ÖYKÜ GÜRMAN SAHNEDE GELİNLİK GİYDİ!

ÖYKÜ GÜRMAN SAHNEDE GELİNLİK GİYDİ!

Trump Towers’da prömiyeri gerçekleşen, Öykü Gürman ve Asena Ongan’ nın hayat verdiği “Plastik Aşklar” oyunu izleyiciden tam not aldı.

Aynı erkeğe aşık, aldatılmış iki kadının komik hikayesini anlatan oyunda, gelinlik giyen Öykü Gürman oyunculuk performansı ile izleyiciden büyük alkış aldı.

Ongan ve Gürman, oyun öncesi yapılan röportajda heyecanlarını dile getirirken çok eğlenceli bir oyun olduğunu ve izlemeye gelen herkesin kendinden bir parça yakalayacağını söylediler.

Bir çok ünlü simanın da katıldığı oyunun prömiyerinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Gürman “ bu oyun benim ilk tiyatro deneyimim. Çok çalıştık. Günlerce uyumadık prova yaptık. Umarım bu akşam izleyicinin güzel tepkileri ile sonucunu alırız. Tiyatro yaşadığım hiçbir heyecana benzemiyor. Dizide yönetmen kestik dediği an aynı sahneyi tekrarlama şansın var. Fakat bu sahnede izleyici ile birebir temasta olmak bambaşka bir heyecan olacak” dedi.

Rol arkadaşı Asena Ongan ile gerçek haYatta kuzen olduklarını belirten Gürman, “Asena tiyatro konusunda deneyimli. Oynadığı rol çok çılgın bir karakter, yerinde duramıyor. Kendisi de gerçek hayatta öyle olduğu için hem çok zıt ve hem de çok iyi bir ikili olduk. Birbirimizi mimiklerimizden bile tanıyoruz. ” şeklinde konuştu.

                       GERÇEK HAYATTA DA TAM BİR TİTİZLİK HASTASIYIM

Plastik Aşklar’ da canlandırdığı karakter Alev’in tam bir titizlik hastası olduğunu, o yüzden sahne dekorunun jelatinle kaplı olduğunu söyleyen Gürman, ben de gerçek hayatta tam bir simetri ve titizlik hastasıyım. Her şey derli toplu olacak” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.