OYUN PLANI TATİLE ÇIKTI

OYUN PLANI TATİLE ÇIKTI

2017 Nisanı'nda izmirport.com.tr sitesi üzerinden İZMİR PORT TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Oyun Planı, 13 Haziran 2017'de yaz dolayısıyla ara vermeyi planlamıştı.

 Ancak programı hazırlayıp sunan M. Ayhan Kara'nın geçirdiği bir kaza sonucu planlanan son iki program yapılamadı ve böylelikle Oyun Planı yaz arasını iki hafta önce verdi. 
Usta gazeteci M. Ayhan Kara'nın Oyun Planı programı önemli konu başlıkları ve önemli konuklarıyla eylülden itibaren İZMİR PORT TV'de izleyiciyle buluşacak. Oyun Planı'nın ilk konukları Dr. Burhan Özfatura ve 20. Dönem ANAP Milletvekili Metin Öney, tatil öncesi son konuğu ise CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven olmuştu. 

M.Ayhan KARA kimdir?
1958'de İstanbul'da doğdu. İlk, orta, lise, üniversite ve master eğitimini burada tamamladı. M.Ü. Şişli Siyasal Bilimler Fakültesi-Siyaset ve Yönetim Bölümü'nü bitirdikten sonra yine M.Ü.'de Türk Dış Politikası ve Uluslararası İlişkiler alanında yüksek lisans dersleri aldı. 
Uzun süre İletişim, medya, yayın dünyasında çalıştı. Güneş, Radikal, Cumhuriyet, Yurt'ta ve bazı periyodiklerde yazdı, editörlük yaptı. Radyo Barış'ta 2,5 yıl süreyle "Kitap Kurdu" programını hazırladı ve sundu. Aralarında "Türk Siyasal Yaşamında Koalisyon", "Yön'ün Devrimi Devrim'in Yönü"nün de olduğu Türk siyasal yaşamı, yakın siyasal tarih alanında çok sayıda kitaba imza attı. 2009'da Antalya ve Silivri'de CHP'nin yerel seçim kampanyasında görev aldı. 2011-2015 döneminde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili, E. Büyükelçi Osman Korutürk'ün danışmanlığını yaptı. Toplumcu Düşünce Enstitüsü'nün (TDE) kurucu üyelerinden olup başkan yardımcısıdır. CHP Üyesi olan Kara, 16 Nisan Referandumunda da CHP Merkez Demokrasi Evi'nde görev aldı. Dört yıldır aktüel yazılarını Odatv'de sürdürüyor. 1996'dan bu yana İzmirli Simten Soyhan Kara ile evli olup o tarihten bu yana İstanbul-İzmir arasında yaşamaktadır, bir yıl önce de temelli İzmir'e yerleşmişlerdir, 200'0'de doğan Arca Deniz isimli bir çocukları vardır. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.