Oyunculara özel akıllı telefon üretilecek

Oyunculara özel akıllı telefon üretilecek

Geçtiğimiz dönemlerde oyunculara yönelik olarak üretilecek akıllı telefonları üreteceğini açıklayan Razer, bu işe yönelik planlarını açıkladı.

Altı ay önce yaptığı açıklamaya sadık kalan Razer, akıllı telefonu üretebilmek için çok önemli adımlar atmaya başladı.Bunlardan biri de önümüzdeki Ekim ayı içerisinde cihazın hisse satışı gerçekleştirecek olması.

Bu satıştan elde edecekleri parayı da kullanıcıların fikirleriyle gittikçe daha da özelleştirilen yeni akıllı telefonlarında kullanacaklarını belirten firma, bir süre sonra da zGold adı verilen kendi sanal para birimini oyuncularla tanıştıracak.

tam olarak hangi amaçlarla kullanılabileceği henüz kesinlik kazanmazken, dağıtımın direkt olarak Razer tarafından üretilen PC yazılımı üzerinden 35 milyon kişiyle gerçekleştirileceği belirtiliyor.

Son olarak Razer'ın akıllı telefon planlarının istenen hisse satışı gerçekleştirilemediği sürece tam anlamıyla berbat olabileceğini de unutmamak gerektiğini hatırlatalım ve gelişmeleri beklemeye devam edelim (Shift delete)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.