Öz Büro İş Sen İle Şirin Adımlar Anaokulu Protokol İmzalandı

Öz Büro İş Sen İle Şirin Adımlar Anaokulu Protokol İmzalandı

Hak-iş Konfederasyonu, Öz Büro İş Sendikası İzmir İl Başkanlığına bağlı Menemen İlçe Temsilcileri Hüseyin Çiftçi ve Meral Teğen, Şirin Adımlar Anaokulu için okul yöneticileri Neslihan Madanoğlu ve Hüseyin Poyraz ile protokol anlaşması imzaladı

İmzalanan protokol kapsamında sendika üyeleri anaokulundan ve hizmetlerinden indirimli faydalanacak.   
Sendika üyelerine yönelik yapılan bu çalışma kapsamında Özel Doğa Koleji için yüzde 10 indirim uygulanacak. Drama kursları, yüzme havuzları, jimnastik kursları, satranç kursları,  gibi etkinlikler bulunacak. Bunun yanı sıra sendika üyelerinin aileleri ve öğrencileri için özel psikolog ve psikiyatri hizmetlerinden faydalanacak.

whatsapp-image-2017-10-19-at-19.24.12-(1).jpeg
Öz Büro İş Sen Menemen İlçe Temsilcisi Hüseyin Çitfçi, “ ’Emeğe sadakat şerefimizdir.’ Sözüyle yola çıktığımız bu anlaşmada Şirin Adımlar Anaokulu gibi özenli ,temiz ve güler yüzlü personellerin bulunduğu, öğrenciye önemin her daim üst seviyede tutulduğu eğitim yuvalarının artarak devam etmesi gerekiyor. Bu yaptığımız protokolü tüm sendika üyelerimize armağan ediyoruz.” dedi.


Öz Büro İş Sen İzmir İl Başkanı Metin Durur yapılan bu protokol üzerine yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Temsilcilerimizin ve üyelerimizin her zaman yanındayız. Bu başarılı çalışmalarından dolayı temsilci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. ‘Emeğe sadakat şerefimizdir’ sözünü yineleyerek herkese en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.