Öz Taşıma-İş Sendikası İşkolunun birincisi oldu

Öz Taşıma-İş Sendikası İşkolunun birincisi oldu

HAK-İŞ’e bağlı Öz Taşıma-İş Sendikası İşkolunun birinci sendikası oldu. 4,5 yıl gibi kısa bir sürede büyük başarılar elde ettiklerini ifade eden Genel Başkan Toruntay;

 

Emek ve hak için durmadan çalışıyor, yollar aşıyoruz. Çok şükür emeklerimiz boşa gitmiyor” dediÖz Taşıma-İş Sendikası, Resmi Gazete’de yayımlanan üye sayısına göre 15 Nolu Taşımacılık İşkolunun en büyüğü oldu. Yeni açıklanan üye sayısıyla liderliği Hava-İş’ten alan Öz Taşıma-İş Sendikası’nda elde edilen başarının haklı gururu yaşanıyor.

Konuyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay; “4,5 yıl önce kurulan ve yeni sayılan, ancak hedefleri ve tecrübesi oldukça büyük olan bir sendikayız. Son açıklanan ve Resmi Gazete’de yayımlanan verilere göre de çok şükür sendikamız İşkolunun en büyüğü oldu ve liderlik bayrağını eline aldı. Tabi bu bir kıstas ya da gelinecek son nokta değil. Gidilecek çok yolumuz, aşılacak çok engelimiz ve en önemlisi dokunacak çok insanımız, emekçimiz var. İnşallah bundan sonra daha özverili bir şekilde çalışacak, bulunduğumuz konuma hak ederek geldiğimizi göstereceğiz. Biz büyük bir aileyiz ve bu başarı hepimizin. Bize güvenen, teveccühünü bizden, sendikamızdan yana kullanan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.