Özcan Purçu, vatandaşları ziyaret etti!

Özcan Purçu, vatandaşları ziyaret etti!

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Konak ilçesine bağlı Ballıkuyu Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Medya Ege- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Özcan Purçu, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelene ve isteklerini dinleyen CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu'nun bugün ki adresi ise Konak ilçesine bağlı Ballıkuyu Mahallesiydi.

ftwy8qgwqaaqilg.jpg

Ziyaretleri kapsamında Roman vatandaşlarla buluşan CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, ekonomik kriz altında ezilen Ballıkuyu Mahallesi sakinlerinin geçim sıkıntısını dinledi. "Geliyor Gelmekte olan" diyen Özcan Purçu, "Her geçen gün artan geçim sıkıntısıyla ve arka arka gelen zamlarla mücadele eden mahalle sakinleri sandığa gideceği günü dört gözle bekliyor" açıklamasını yaptı.

ftwy8qgxsaedp2x.jpg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Özcan Purçu, "Roman vatandaşlarımızın da yaşadığı, Konak ilçemize bağlı Ballıkuyu Mahallesini ziyaret ettik. Her geçen gün artan geçim sıkıntısıyla ve arka arka gelen zamlarla mücadele eden mahalle sakinleri sandığa gideceği günü dört gözle bekliyor. Geliyor Gelmekte olan" ifadelerini kullandı.

ftwy8qewyaakalm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.