Ekrem Özdemir güven tazeledi

Ekrem Özdemir güven tazeledi

Sağlık-Sen İzmir 2 Nolu Şube olağanüstü genel kurulu delegelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. 2 adayın yarıştığı seçimde mevcut başkan Ekrem Özdemir güven tazeledi.

Sağlık-Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanlığı olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. 2 adayın yarıştığı ve mevcut başkan Ekrem Özdemir’in güven tazelediğini genel kurula delegeler yoğun ilgi gösterdi. Seçim öncesi katılımcılara ve delegelere hitap eden Şube Başkanı Ekrem Özdemir, sağlık çalışanları için dün olduğu gibi bundan sonra da canla başla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

26429c3b-65e9-4806-9758-811c672ff5a2-1.jpg

Özdemir, “Gönül bağı ile sevdalandığımız, üyesi olmaktan şeref duyduğumuz bu büyük ailede Kurtuluş Savaşımızın zafer burcu olan İzmir’ de Şube Başkanı olarak hizmet etmek omuzlarımızdaki yükü kat be kat artırmaktadır. Çünkü İzmir, sadece istiklal mücadelesinin değil aynı zamanda demokrasi mücadelesinin de sembol şehridir. 10 yıl önce biz büyük bir sevdayla, kendimizi adadığımız yüce bir idealle yola çıktık. Bu ideal, İzmir’de bütün sağlık çalışanlarını birlik ve beraberlik atmosferinde buluşturmak ve Sağlık Sen i bütün kurumlarda etkili ve yetkili yapmaktı. Biz, bu idealimizden bahsettikçe, bizi hayalperestlikle itham edenler oldu. “Nasıl yapacaksınız, burası İzmir” diyerek, bize inanmayanlar oldu. Ama biz bir lahza dahi tereddüt duymadık. Zira bizim bir büyük ve güçlü Sağlık Sen tasavvurumuz var. Sevdamız Sağlık Sen, Meşruiyetimizin ve gücümüzün kaynağı sizlersiniz. Bizim Sağlık Sen İzmir olarak üstlendiğimiz misyon, 2023 Türkiye vizyonumuz doğrultusunda, üzerimize yüklenen büyük sorumluluğun gereğini yerine getirmek ve bu emaneti gelecek nesillere devretmektir” dedi.

Sağlık-Sen’i 10 yıl önce bulunduğu noktadan çok daha ileri taşıdıklarına dikkat çeken Özdemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu yolda en büyük güvencemiz, sizlere olan inancımız ve sizin bize gösterdiği teveccühtür. 10 yıl önce İzmir de adeta patinaj yapan Sağlık Sen gitmiş, yerine İzmir deki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında etkin bir şekilde temsil edilen, katkı sunan, çözüm üreten bir Sağlık Sen gelmiştir. Bu özverili çalışmalar neticesinde İzmir kalesinin burçlarına sağlık sen bayrağını dalgalandırdık. Egenin incisi ve kalbi bu güzel şehirde bayrağı devraldığımız günden itibaren, omuzlarımızdaki büyük sorumluluk duygusunun bilinciyle, yönetim kurulumuzla, temsilcilerimizle meslektaşlarımızın çalıştığı en ücra köşelere kadar giderek, onların dertlerine derman olmak, bir sıcak tebessümü paylaşmak için binlerce kilometre yol kat ettik. Kuruluş misyonumuza ve vizyonumuza uygun bir tutumla cesur ve vizyon sahibi bir rol üstlendik. Davasını günlük meşgalelere endeksleyen değil, geleceğe yatırım olarak gören bir anlayışın temsilcileri olarak, Bugün ailemize kazandırılan her üye, birlik ve beraberliğimizin, kazanımlarımızın ve haklı davamızın harcının çimentosu olacaktır. Bundan sonra aynı doğrultuda sürekli nefes tazeleyerek, sürekli güç yenileyerek, sürekli kendimizi geliştirerek devam etmekte kararlıyız. İşte biz de bu anlayışla, dünü unutmadan, ama yönümüz daima geleceğe dönük olarak inşa ve ihya faaliyetlerimiz için çalışmayı, mücadele etmeyi kesintisiz bir şekilde sürdüreceğiz. Üyesinden delegesine, yönetim kurullarından genel merkeze kadar bir hizmet, bir bayrak yarışı olarak gördüğüm bu onurlu yolculukta Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şubesi olarak; İnşallah sizlerle birlikte omuzlarımıza yüklenen bu sorumluluğun hakkını vererek sağlık çalışanları, İzmir imiz ve ülkemiz için yeni ve daha güzel hizmetler gerçekleştirmek nasip olur. Sağlık-Sen olarak ilkemiz Üyelerimizin alın terinden oluşan gelirlerin her kuruşunu hizmete dönüştürmektir. Sağlık-Sen Teşkilatı olarak yüklendiğimiz sorumluluklar; sağlık çalışanlarının, sosyal hizmet çalışanlarının ve milletimizin emanetidir. Bu emanet üzerimizde kaldığı sürece; Hizmet Sendikacılığı vizyonumuzun mana iklimini ülke insanımıza ve insanlığa ulaştırma seferberliği içinde olmaya devam edeceğiz.”

Sendika seçimlerine Genel Başkan yardımcıları Sinan Kuluöztürk ve Mustafa Irgatoğlu katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.