Özer Kayalı'dan 24 Kasım Ziyareti

Özer Kayalı'dan 24 Kasım Ziyareti

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenleri ziyaret etti.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede bulunan bazı okulları ziyaret ederek öğretmenleri kutladı.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Güzelçamlı Ayşıl Oğuz Başöz Çok Programlı Anadolu Lisesi, Davutlar Şükufe Cemal Özbaş Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Kuşadası Ada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette öğretmenleri kutlayarak hediyeler veren Başkan Kayalı, öğretmenlik mesleğinin ve eğitimin önemine işaret ederek şunları söyledi: "Öğretmenlik mesleği kutsal ve çok değerli bir meslektir. Çünkü eğitimin yapı taşları siz değerli öğretmenlerimizsiniz. Eğitimin amacı bireyleri çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatmaktır. Sizler bu görevi layıkıyla yerine getirerek gelecek nesilleri yetiştiriyorsunuz. Bu nedenle yeriniz ve öneminiz her zaman farklı. Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor ve Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyorum."
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.