ÖZER, "TEK SORUNUMUZ CİNSELLİK"

ÖZER, "TEK SORUNUMUZ CİNSELLİK"

Yazdığı “Vazgeçme Kendinden” isimli kitabıyla adını kısa sürede duyuran Bilinç Altı Dönüşüm Terapisti Oya Özer, çok konuşulacak bir iddiayı açıkladı.

Her türlü çatışmanın ve şiddetin altında cinsel problemlerin yattığını savunan Oya Özer “Kulaktan dolma bilgiler ve ilk deneyimdeki olumsuz cinsel deneyim yıllar sonra bile bizi etkileyip saldırgan bir kişiliğe büründürebilir” dedi.

Bilinçaltında cinsel yetersizliğinin olduğunu kendisine itiraf edemeyen ve yardım almayı red eden kişi iş hayatından tutun her türlü iletişiminde başarısızlık adayıdır ifadesinde bulundu. “Bilinçaltındaki olumsuz duygu ve düşünceler sonucu, strese bağlı bu problemlerin çözümü yerine kişilerin alkol, sigara ya da başka partnerlere yönelmeleri sonucunda sorunları daha da içinden çıkılmaz bir hale getirmektedir” diyerek yardım almaktan kaçanları bekleyen tehlikeyi de ifade eden Oya Özer “Günümüzde artık çok daha kolay sonuçlar veren hipnoz, regresyon, nlp, eft gibi farklı bilinçaltına yönelik çözümsel tekniklerle, yaşadığınız cinsel problemlerle, ilişkilerinizi sonlandırmak yerine daha güvenli ve keyifli cinsel hazlar yaşayabilir ve daha mutlu kişiler olabilirsiniz” dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.