Özgür Özel DEM Parti'yi ziyaret edecek

Özgür Özel DEM Parti'yi ziyaret edecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’ni (DEM Parti) bugün saat 15.00'te ziyaret edecek.

Nezaket ziyareti olarak değerlendirilen bu görüşmede, ittifak konusunun gündeme gelip gelmeyeceği merak ediliyor. DEM Parti genel başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile görüşecek olan Özel’in, iki konuyu gündeme getirmesi bekleniyor.

DEM Parti eş başkanları son süreçte yaptıkları açıklamalarda partilerle bir ‘işbirliği’ yapılacaksa bunun kamuoyuna açık ve şeffaf yürütülmesi yönünde açıklamalarda bulundu.

ozgur-ozel-den-muharrem-ince-aciklamasi.jpg

Özel görüşmede DEM Parti’nin açıktan görüşme talebini haklı bulduklarını belirterek, olası ‘işbirliği’ durumunda görüşmelerin açıktan yürütüleceği sözünü vermesi bekleniyor. Özel’in gündeme getireceği bir diğer konu ise Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ arasında gerçekleşen gizli protokol olacak. Özel yapılan bu gizli protokolü yanlış bulduklarını ve bunu kurultay sürecinde de gündeme getirdiğini söyleyecek. Özel ayrıca kapalı kapılar ardında yapılan kayıt dışı siyasete de karşı olduklarını söylemesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.