Paramanya’da Büyülü Diyar’a yolculuk başladı

Paramanya’da Büyülü Diyar’a yolculuk başladı

Türkiye’deki mobil oyun severlerin vazgeçilmez oyunu Paramanya, Büyülü Diyar Haritası’nı oyuncuların beğenisine sunuyor.

Netmarble Türkiye tarafından yayınlanan,Türkiye’nin en sevilen mobil oyunu Paramanya, yeni Büyülü Diyar Haritası güncellemesini Paramanya’cılarınbeğenisine sundu. Harita serisine yeni eklenecek Büyülü Diyar Haritası ile birlikte Paramanya oyuncuları, büyülü bir maceraya doğru yola çıkıyor. Büyülü Diyar Haritası’nın diğer haritalardan farkı, oyuncuların büyü yaparak rakiplerine üstünlük sağlaması.

Kazanmak için “Büyülü Kontrol”

Kazanma şekillerinin diğer haritalarla benzerlik gösterdiği Büyülü Diyar Haritası’nda, oyuncularharitaya eklenen büyülü kontrol sayesinde tüm karakterler üzerinde kontrol sağlayabiliyorlar. Bu eğlenceli harita da Paramanya’da var olan tüm haritalarda olduğu gibi 2-4 kişi olarak oynanabiliyor.

Büyülü Diyar Haritası’nın yanı sıra Paramanya’ya eklenen diğer bir özellik de “Dünya Seyahati”. Oyunun eğlencesini artıran bu özellik sayesinde, oyuncular tüm dünyayı dolaşırken haritada saklı olan özel karakter ve ekstra ödülleri toplayabilme imkanına sahipler.

Paramanya’da Şampiyonlar Ligi 

Yeni yılda Paramanya severleri memnun edecek bir gelişme daha var. Oyuna Şampiyonlar Ligi eklendi. Rekabeti kızıştıracak, eğlenceyi katlayacak bu yeni lig sisteminde oyuncular şampiyonluk için yarışırken, bir taraftan da bonus ödüller kazanabilecek.

Ayrıca Kanuni Sultan Süleyman, Hürrem Sultan, Nasreddin Hoca gibi Türk tarihinin önemli karakterleri ile oynayabilme şansı tanıyan Paramanya, Türkiye Haritası’yla da ülkemizde yer alan en önemli tarihi eserlere sahip olmanın keyfini sunuyor. 

Türkiye’de ve tüm dünyada herkesi etkisine alan mobil oyun Paramanya, oyun tutkunlarına yeni aksiyonlar ve maceralar sunmaya devam edecek. 

Paramanya oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

App Store: http://buff.ac/4cX4    
Google Play: http://buff.ac/4cX5    
Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi Paramanya websitesini ve resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble Games Corporation Hakkında

Netmarble Games Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, Asya’daki en hızlı büyüyen mobil oyun şirketidir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 3.000’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, MARVEL Future Fight, Seven Knights, EvilBane: Kuzgunların Yükselişi/RAVEN ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ E&M Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi için www.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble Games’in İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için www.netmarbleturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.