Pavey'in istifasına CHP'den ilk yanıt geldi

Pavey'in istifasına CHP'den ilk yanıt geldi

CHP'li Şafak Pavey'in 'sağlık sorunları' gerekçesiyle milletvekilliğinden istifa etme kararına CHP'den ilk yanıt geldi. Kararı CHP Grup Başkanvekili Levent Gök açıkladı.

CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, sağlık sorunları nedeniyle milletvekilliğinden istifa etme kararı aldığını bildirdi.

Pavey, yaptığı yazılı açıklamada, siyasete başladığı 2011 yılından bu yana seçmenlerine olan sorumluluklarını yerine getirmek için var gücüyle çalıştığını belirtti.

CHP'DEN İLK YORUM

CHP Milletvekili Şafak Pavey'in istifasını değerlendiren CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, "Biz Şafak Hanım’ın milletvekilliğini sürdürmesinden yanayız" dedi.

Habertürk'ün haberine göre; CHP Grup Başkanvekili Gök, Pavey’in istifasına ilişkin, “Şafak Hanım son derece etik davranıyor. Siyasette az rastlanır bir davranışla karşılaştık. Ancak biz Şafak Hanım’ın milletvekilliğini sürdürmesinden yanayız. Sonuçta Meclis’teki irademiz de bu yönde olacaktır. Genel kurul oylamasında istifasını kabul etmeyiz. Diğer partilerin de aynı şekilde davranacağını düşünüyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.