PES DOĞRUSU" 

PES DOĞRUSU" 

Tiyatronun duayen sanatçısı Haldun Dormen'in yönettiği, Sahne Tozu Tiyatrosu oyuncularının başarıyla rol aldığı Pes Doğrusu adlı oyun Ekim ayından beri seyircinin yoğun ilgisi üzerine sergilenmeye devam ediyor.

Sahne Tozu Tiyatrosu, oyunu henüz izleyememiş olanlar ve tekrar izlemek isteyenler için son 3 temsil ile seyirci ile buluşturacak. 

Haldun Dormen'in Georges Feydeau'nun Bit Yeniği adlı eserinden uyarladığı "Pes Doğrusu" adlı oyunda olaylar Aylin'in, kocası Sinan'ın bağlılığından kuşku duyması ve onu aldattığı düşüncesine kapılmasıyla başlar. Eve Mimoza Pansiyondan kocası Sinan Sezginer'e ait bir yelek gelince kuşkularında haklı olduğunu anlayan Aylin şüphesini en yakın arkadaşı Nilgün'e anlatır. Sinan'ın Aylin'i aldatıp aldatmadığını öğrenmesi için Nilgün, bilinmedik bir hayranı olarak Sinan'a bir mektup yazar ve Mimoza Pansiyona davet eder. Mektup Sinan'ın eline geçtiğinde işler tamamen karışır.  Mimoza Pansiyonda Sinan'ın yakışıklı asistanı Tekin, yeğeni Selçuk, evin hizmetçisi Emine, evin şoförü Hüseyin ve Nilgün'ün kocası Miloviç komik tesadüflerle olayın içine dahil olur. Mimoza Pansiyonun sahipleri Şeref ve Mehtap ve pansiyon çalışanları ise kendilerini olayın tam ortasında bulur. Seyirci koltuğunda sizi kahkahalara boğacak bu oyun sizleri bekliyor.  

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.