Pierre De Trégomain 28. İzmir Caz Festivali’nde

Pierre De Trégomain 28. İzmir Caz Festivali’nde

Avrupa vokal cazının en önemli isimlerinden biri olan Pierre de Trégomain, 28. İzmir Avrupa Caz Festivali'nde müzik severler ile bir araya gelecek.

Eşi benzeri olmayan söyleme tekniği ile Jazz Magazin’in “en önemli erkek şarkıcılar” arasında gösterdiği Pierre de Trégomain ve Dörtlüsü, iki gece üst üste İzmirli caz severlerle buluşacak.

Institut français Türkiye – İzmir işbirliğinde organize edilen ilk konser 27 Eylül 2021 Pazartesi günü AASSM Açık Alanda, ikinci konser ise 28 Eylül 2021 de Institut français İzmir Bahçesinde saat 21.00 de gerçekleşecek.

2006’dan bu yana birlikte çalan Arnaud Gransac (piyano), Benoist Raffin (davul), Blaise Chevallier ( kontrbas) ve Pierre de Trégomain ( vokal), daha ilk albümleriyle Avrupa vokal cazının yenilenme döneminde merkezi bir figür haline geldi.

pierre-de-tregomain-portrait.jpg

Pierre de Trégomain Quartet, ikinci albümü “ Shelter” ile caz müziğinin pop, klasik müzik veya Fransız şansonları gibi çeşitli etkilerin buluşma noktası olarak yer aldığı evrensel bir dil arayışını sürdürdü. Dörtlü, Fransızca ve İngilizce bestelerden oluşan üstün bir repertuarla 28. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde olacak.

Pierre de Trégomain Quartet’in biletleri, Biletix üzerinden ve AASSM Ana Gişeden alınabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.