Podyumun starları seçiliyor

Podyumun starları seçiliyor

24 Ekim'de Fulya Sanat Merkezi'nde yapılacak olan Star Mr & Mrs Güzellik Yarışması, podyum ve sinema dünyasının yeni erkek ve kadın starlar adaylarına başarı dolu bir gelecek vaad ediyor...

Fethi Demirkol'un yönetimindeki FD Medya tarafından organize edilen Star Mr & Mrs Güzellik Yarışması, podyum ve sinema dünyasına yeni starlar kazandırmaya hazırlanıyor. 24 Ekim'de Fulya Sanat Merkezi'nde düzenlenecek olan yarışma Genç TV'den canlı yayınlanacak. 500 seçkin davetlinin katılacağı yarışma dereceye kral ve kraliçe seçilecek iki yarışmacı otomobille ödüllendirilecek.

Ünlü Koreograf Ferhan Aral'ın direktörlüğünü yapacağı yarışmanın yönetim kadrosunda marka ve stil danışmanı Onur Hazar, fotoğrafçı Ali Eşitmez ve güzellik bakım uzmanı Emsal Doğan'ın yanısıra moda, sinema ve basın dünyasının  gibi tanınmış isimler jüri koltuğuna oturacak. Son başvuru tarihinin 30 Eylül olacağı yarışmaya 16 – 28 yaş arası Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kadın ve erkekler katılabiliyor. Henüz 18 yaşını doldurmamış adayların ebeveynlerinden noter onaylı muvafakat belgesi almaları zorunlu. Başvuru formunu dolduran adayların 1 portre ve 1 mayolu çekilmiş boy fotoğrafını başvuru formuna eklemeleri gerekiyor. Ön eleme sonrası 100 adayın yarı final için davet edileceği yarışmanın seçici kurulu 16 kadın ve 16 erkek finalist ve 4 yedek finalisti belirleyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.