Prestij Maçı Karşıyaka’nın 

Prestij Maçı Karşıyaka’nın 

MANİSA Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligin 26’ncı haftasında Karşıyaka ile karşılaştı. Müsabaka öncesinde grupta topladığı puanlarla yarı final oynamayı garantileyen iki takımın mücadelesinde gülen taraf Karşıyaka oldu.

Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu 26’ncı hafta mücadelesinde Manisa Büyükşehir Belediyespor, Karşıyaka takımını konuk etti. Tarık Almış Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Genel Koordinatörü Alpaslan Ustamehmetoğlu, yönetim kurulu üyesi Ersoy Arslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz ve yaklaşık 550 voleybol sever izledi. Karşılaşmanın ilk 23-25 ve ikinci seti de 20-25’lik skorlarla Karşıyaka üstünlüğü ile geçildi, 2-0. Üçüncü seti Manisa Büyükşehir Belediyespor 25-19 kazandı ve skoru 1-2 yaptı. Dördüncü seti de Karşıyaka 18-25 kazandı ve karşılaşmanın sonucunu belirledi, 1-3. Bu karşılaşmanın ardından grubunda topladığı puanlarla Vestel Venüs Sultanlar Ligine yükselmek için yarı final biletini cebine koyan iki ekip de normal sezonu tamamladı ve play-off rakiplerini beklemeye başladı. 

Hakemler: Yavuz Akdemir, Tuğrul Ege
Salon: Tarık Almış Spor Salonu
Manisa Büyükşehir Belediyespor: Betül, Tuğçe, Jessica, Seden, Gülem, Gülbahar, Pelin, Katherina, Deniz, Duygu, Pınar, Yasemin
Baş Antrenör: Süleyman Bozkan
Karşıyaka: Ezgi Böke, Elif, Kardelen, Simay, Melis, Ezgi Akyaldız, Ayça Karakaç, Melis, Ceyna, Begüm, Yasemin, Ece
Baş Antrenör: Tarık Çamlıbel
Setler: 23-25, 20-25, 25-19, 18-25 (1-3)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.