PTT'den TSK'ya destek

PTT'den TSK'ya destek

PTT A.Ş, Millî Savunma Bakanlığı ile yapılan anlaşma kapsamında TSK personeli ve birinci derece aile bireylerine özel PTT Kargo’dan yapacakları yurt içi kargo gönderimlerinde yüzde 30 indirim uygulamaya başladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerine devam eden PTT AŞ, Terörle Mücadele Harekât Alanı ve Suriye Harekât Alanı gibi önemli noktalarda ateş hattında bulunan ve canları pahasına vatanın güvenliğini sağlayan kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensuplarına desteklerini sürdürüyor.

PTT AŞ tarafından Millî Savunma Bakanlığı bünyesindeki Türk Silahlı Kuvvetleri personeli ile ailelerine moral ve motivasyon sağlamak amacıyla tüm TSK mensupları ve ailelerine, yurt içi varışlı kargo gönderimlerinde güncel tarife üzerinden yüzde 30 indirim uygulanıyor. Söz konusu indirimden TSK personeli ve aileleri, PTT iş yerlerinde personele ait çipli akıllı kurum kimlik kartları veya aile bireylerine ait kurum kimlik kartlarını ibraz etmeleri halinde indirimden faydalanabilecekler.

1709023696-tsk-kargo-nd-r-m-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.