Rabia Tunçbilek’ten Kimle Acaba?

Rabia Tunçbilek’ten Kimle Acaba?

İlk teklisi “Kime Ne Arkadaşım” ile pop müzik dünyasına bomba gibi giren Rabia Tunçbilek, heyecanla beklenen ikinci şarkısını sevenleri ile buluşturdu.

Genç yıldızın “Kimle Acaba?” adlı yeni parçası DMC etiketiyle çıktı. Tunçbilek yeni imajıyla da oldukça fazla ses getirdi.

Pop müziğin yeni yıldızı Rabia Tunçbilek, İskender Paydaş’la birlikte hazırladığı ilk teklisi “Kime Ne Arkadaşım” ‘ı geçen yıl çıkarmış ve muhteşem bir çıkış yakalamıştı. Dinlenme rekorları kıran hareketli şarkı, müzik listelerinde zirveye oturdu. Şarkının video klibi de YouTube’da milyonlarca izlendi. Güzelliği ve etkileyici sesiyle gençlerin yeni gözdesi olan Rabia Tunçbilek, bu başarısını ikinci teklisi ile de sürdürmeye kararlı.

rabia0.jpg

Kulüplerin Favorisi Olacak

Sözü Ayşen Şimşekyay’a, bestesi Kemal Şimşekyay’a ait parçanın düzenlemesi ise müzik dünyasının usta isimlerinden Volga Tamöz’e ait. Albüm fotoğraflarını ise Onur Demirdağ çekti. Rabia Tunçbilek’in “Bu yaz kulüplerin favorisi olacak.” dediği tekli DMC etiketiyle tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini aldı.

Mühendis Şarkıcı

Aslında bir mühendis olan Rabia Tunçbilek, Sabancı Üniversitesi’nin Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun. On parmağında on marifet bulunan genç yıldız, yeni teklisine çektiği klibin perde arkasında da çalıştı. Genç şarkıcı, klibin tüm kurgusunu kendi yaptı: “Serdar Börcan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu harika bir video klip çektik. Kurgusunda da benim imzam var. Benim çok içime sindi. İzleyen herkesin çok beğeneceğinden hiç şüphem yok. Yeni imajımla hayranlarıma rengarenk bir görüntü ortaya çıkardım. Eminim bu yeni imajım her kez tarafından sevilecek. Video klibim de ilki gibi milyonlarca tık alacak.” Rabia Tunçbilek bu yaz hem yeni şarkısı hem de yenilediği imajıyla çok ses getirecek.
 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.