Radyo Romantik Türk'ten "Askıda Fatura"ya destek!

Radyo Romantik Türk'ten "Askıda Fatura"ya destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in geçtiğimiz gün yaptığı "Askıda Fatura" kampanyasına destek çağrısına Radyo Romantik Türk kayıtsız kalmayarak destek olma kararı aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Biz Varız” dayanışması kapsamında başlattığı Askıda Fatura uygulaması için çağrıda bulundu. Başkan Soyer'in çağrısına kayıtsız kalmayan Radyo Romantik Türk yetkilileri "Tunç başkanımızın çağrısını spot haline getirip tüm İzmir’e ulaşmasını ve yardımsever İzmirlilerin desteklerini almak İçin Ramazan ayı boyunca Radyo Romantik Türk’te günde 15 tekrar ücretsiz yayınlayarak bizimde çorbada tuzumuz olsun istiyoruz" dedi.

izmirde-11-bin-655-askida-fatura-odendi-730x410.jpg
Radyo Romantik Türk'ten yapılan açıklamada şunlar belirtildi;

Sözle Değil Gerçek Destek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in çağrısı ile "Askıda Fatura" kampanyasına, Radyo Romantik Türk olarak bizde üzerimize düşeni yapıyor, dinleyicilerimize sesleniyor ve İzmir dayanışmasına destek istiyoruz. Tunç başkanımızın çağrısını spot haline getirip tüm İzmir’e ulaşmasını ve yardımsever İzmirlilerin desteklerini almak İçin Ramazan ayı boyunca Radyo Romantik Türk’te günde 15 tekrar ücretsiz yayınlayarak bizimde çorbada tuzumuz olsun istiyor, diğer tüm medya kuruluşlarını da bu kampanyaya desteğe çağırıyoruz…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.