Ramazan Bayramı’nı Wyndham Grand İzmir Özdilek’te yaşayın

Ramazan Bayramı’nı Wyndham Grand İzmir Özdilek’te yaşayın

Ege’nin incisi İzmir’de bulunan Wyndham Grand İzmir Özdilek, doğayla iç içe ayrıcalıklı konumu ve Ramazan Bayramı’na özel konaklama fırsatlarıyla sizi huzurlu bir bayram tatiline davet ediyor.

 

Deniz kıyısındaki ayrıcalıklı konumuyla 5 yıldızlı lüks bir şehir oteli olarak hizmet veren Wyndham Grand İzmir Özdilek, misafirlerine mükemmel bir tatilin tarifini veriyor.

Misafirler, otelin içinde bulunan Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center da; Spa & Wellness Center, açık havuz, kapalı havuz, termal havuz & jakuzi, Türk hamamı, saunalar, buhar odası ve fitness center’dan tatil boyunca ücretsiz yararlanabiliyor. Ayrıca şehrin merkezinde bulunan konumuyla Wyndham Grand İzmir Özdilek, Şirince, Kuşadası, Selçuk gibi turistik beldelere ulaşımın kolay oluşu ve Kuş Cennet’ine yürüme mesafesinde olmasıyla da tatilini İzmir turu yaparak geçirmek isteyenler için de ideal bir seçenek oluyor.

 İzmir’de konforlu bir konaklama

Ramazan Bayramı tatilini Wyndham Grand İzmir Özdilek’te geçirmek isteyenler; deniz ve doğanın kucağında dinlenmenin yanı sıra tarihi bir gezi rotası oluşturarak ve otelin olanaklarından faydalanarak eğlence ve spor dolu bir tatil geçirme fırsatı yakalıyor.  Ayrıca otelin bünyesinde hizemet veren ve terasının hakim olduğu manzarası ile Türk ve dünya mutfaklarına ait lezzetlerin sunulduğu Careme Restaurant’ta eşsiz yemeklerin tadına bakmak isteyen misafirlerini bekliyor.

 23 – 28 Haziran 2017 tarihleri arasında;

ODA & KAHVALTI KONAKLAMA

 -Tek Kişilik Oda 240 TL - Çift Kişilik Oda 285 TL - Üç Kişilik Oda 330 TL

-Konaklama

-Açık büfe kahvaltı

 YARIM PANSİYON KONAKLAMA

 -Tek Kişilik Oda 280 TL - Çift Kişilik Oda 370 TL -Üç Kişilik Oda 480 TL

-Konaklama

-Açık büfe kahvaltı ve açık büfe akşam yemeği (akşam yemeğinde içecek hariçtir)

 unnamed-(12)-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.