Recep Altepe, istifa etmeyeceğini iletti

Recep Altepe, istifa etmeyeceğini iletti

Abdulkadir Selvi, İstifası istenen başkanlardan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin istifa etmeyeceğini ilettiğini söyledi.

İstifalarla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etmeyeceğini Başbakan Binali Yıldırım aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletti. CNN TÜRK yayınında konuşan Selvi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifasının kesin olduğunu fakat Gökçek'in son bir kez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin ise istifa etmeyeceğini Yıldırım aracılığıyla Erdoğan'a ilettiğini söyleyen Selvi, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur sürecinin ise kendi iradesi doğrultusunda geliştiğini ifade etti.

İSTİFA ETMEZSE NE OLACAK?

Bu sürecin uzamasının ise AK Parti'ye zarar verdiğini kaydeden Selvi, istifa süreçlerinin bu ay sonunda gerçekleşmezse AK Parti'nin yeniden bir durum değerlendirlemesi yapacağını söyledi.

İHA: BUGÜN İSTİFA EDECEK.

Öte yandan İhlas Haber Ajansı (İHA) ise tam tersi bir iddiayı ortaya attı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bugün saat 16.00'da istifa kararını açıklayacağı iddia edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.