REGAİP KANDİLİ’NDE ANLAMLI ZİYARET

REGAİP KANDİLİ’NDE ANLAMLI ZİYARET

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz ile birlikte Gördes huzurevini ziyaret ederek, vatandaşların Regaip Kandili’ni kutladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz ile birlikte Gördes’te yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla ilçeye ziyaret düzenledi. Ziyarette Genel Müdür Yardımcısı Başaran’a, Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan, Salihli Koordinasyon İşleri Müdürü Ali Rıza Ünveren, Selendi Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kara ile Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem eşlik etti. İlk olarak Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya’yı ziyaret eden Başaran, görüşmede yer alan MASKİ Şefi Türker Kesici’den de ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Görüşmenin ardından Başaran ve beraberindekiler, Regaip Kandili dolayısıyla Gördes Huzurevi’ni ziyaret ederek, burada kalan vatandaşların ve çalışanların kandilini tebrik ettiler.

Huzurevi sakinlerinden sıcak karşılama

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Başaran ve Büyükşehir heyeti, Gördes Huzurevi Müdürü Recep Demir tarafından karşılandılar. Huzurevinde kalan yaşlıların ellerini öperek kandillerini kutlayan Başaran, “Burada kalan yaşlılarımızı hiçbirimiz doğrudan tanımasak da aslında onlar hepimizin anneleri, babaları, abileri, ablaları. Onları mümkün olabildiğince ziyaret ederek hal hatır sormak hepimizin bir vefa borcu ve vazifesidir. Bizler de Regaip Kandili vesilesiyle buraya gelerek yaşlılarımıza Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Ergün’ün selamlarını iletmek ve yalnız olmadıklarını anımsatmak istedik. Bizi kabul ettikleri için huzurevi müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok duygusal anlar yaşadık. Bir gün hepimiz yaşlanacağız ve belki de onların yerinde bizler olacağız. Bu yüzden biraz empati kurarak bu gibi ziyaretleri sık sık organize etmemiz gerek” dedi. Ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden huzurevi sakinleri ise, kendilerini yalnız bırakmadıkları için Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkürlerini ilettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.