Rektör Prof. Dr. Hoşcoşkun Ege Lady Dolphins’i Kutladı

Rektör Prof. Dr. Hoşcoşkun Ege Lady Dolphins’i Kutladı

Ege Üniversitesi 6. Üniversitelerarası İstanbul Kadınlar Bayrak Futbol Turnuvası’nda E.Ü. Amerikan Futbol Takımı Ege Lady Dolphins üçüncü oldu. 

Ege Lady Dolphins’e Rektör  Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Ege Lady Dolphins’i tebrik eden ve takım üyeleriyle fotoğraf çektiren Rektör Prof. Dr. Hoşcoşkun, “Başarılarınızın devamını diliyoruz. Bir sonraki turnuvada sizden birinciliği bekliyoruz” dedi.
Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. S. Rana Varol, “Türkiye’nin ilk kurulan spor yüksekokulu  E.Ü. Spor Bilimleri Fakültesi’dir. Dolayısıyla en çok tercih edilen, ekol olarak görülen bir kurumuz. Ege Üniversitesi olarak bununla gurur duyuyoruz. Takım kaptanımız bu sene müsabakalara katılabilmemiz için çok emek sarf etti. Kendisine teşekkür ediyorum ve takımı kutluyorum” dedi.

Ege Lady Dolphins Takım Kaptanı Gülşah Bircan Akpınar, “Bize inandığınız için çok teşekkür ediyoruz. Teşekkür belgemi tüm takım arkadaşlarım adına alıyorum” diye konuştu.

Takım Koçları Onur Murat İnal ve Furkan Kodak tarafından Rektör Prof. Dr. Hoşcoşkun’a ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Handan Ak’a üzerlerinde isimlerinin yer aldığı “Ege Lady Dolphins” formaları hediye edildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.