Rektörden ‘bıyık’ şov

Rektörden ‘bıyık’ şov

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atamayla Ege Üniversitesi Rektörü olan Necdet Budak, son günlerde bıyıklarıyla gündeme geliyor.

Geçtiğimiz yıllarda siyasette yer alan Ege Üniversitesi Rektörü Necdet Budak,9 Eylül Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyesiyken 2002 yılındaki seçimlerde CHP tarafından Edirne’de 1. sıradan milletvekili adayı gösterildi ve seçildi. Ancak Budak, 5 Temmuz 2004 tarihinde “parti yönetiminin yanlış politikalar yürüttüğünü” iddia ederek CHP’den istifa etti. Ve 13 Temmuz 2004 tarihinde AK Parti’ye katıldı.

Necdet Budak 2007 genel seçimlerinde ise bu kez AK Parti Edirne milletvekili olarak Meclis’e girdi. 2011 yılındaki adaylığı ise AK Parti Genel Başkanı ve zamanın Başbakan Erdoğan’a yani Genel Merkez’e takıldı. Temayül yoklamasında Edirne için birinci sıradan çıkan Budak’ın ismi çizildi ve aday gösterilmedi.

2-(1).jpg

İsminin çizilmesinin ardından Ege Üniversitesi Rektörü olarak 18.10.2017’de göreve atanan Necdet Budak, AK Parti İzmir  İl Teşkilatının 6. Olan Kongresi için İzmir’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 382 akademik ve idari personelle hava limanında karşılayarak jest yaptı.

1-149.jpeg

Bu jestin ardından Ege Üniversitesinde Rektör Budak’ın bıyıkları da konuşulan konular içinde yer almaya başladı. Gündelik hayatında bıyık bırakmayan Rektör Necdet Budak’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelmeden bir ay önce bıyık bırakmaya başlaması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan gittikten hemen sonra bıyıklarını kesmesi, Rektör Budak’ın bıyıklarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bıraktığı iddia edilerek dedikodulara neden oldu.

2-371.jpg

Kaynak: Gazete Ege

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.