Reyhan İldaş 'Senden Başla' ile Altın Yazar Ödülü’ne sahip oldu

Reyhan İldaş 'Senden Başla' ile Altın Yazar Ödülü’ne sahip oldu

Kişisel Gelişim Danışmanı ve ThetaHealing Eğitmeni Reyhan İldaş, ünlü yazar ve eğitmenlerle birlikte Altın Yazar Ödülü’nün sahibi oldu.

2018 yılından beri edebiyat ve bilim dünyasının keşfedilmemiş madenlerini ortaya çıkarma ilkesiyle yol alan “Altın Kalem Ödülleri” bu yıl Mihrabat Korusu’nda düzenlendi. Roman, şiir, deneme, gezi, çocuk, sağlık, ticaret ve kişisel gelişim gibi birçok kitap türünde yazarlara Türkiye'nin önemli isimleri tarafından ödüllerin takdim edildiği Altın Kalem Ödülleri, bu yıl Altın Yazar ve Altın Kitap kategorilerinde görkemli bir törenle sahipleri ile buluştu. Kişisel Gelişim Danışmanı ve ThetaHealing Eğitmeni Reyhan İldaş, ünlü yazar ve eğitmenlerle birlikte Altın Yazar Ödülü’nün sahibi oldu.

.jpg

Kişisel gelişim üzerine kendi hayat hikayesinden kesitlerle nasıl dönüştüğünü anlattığı “Senden Başla” adlı kitabıyla bu yıl iyi bir çıkış yakalayan Kişisel Gelişim Danışmanı ve ThetaHealing eğitmeni Reyhan İldaş, ilk kitabıyla bu prestijle ödüle sahip olmanın gururunu yaşadı. “İhtiyacı olan herkese katkı olmayı seçtim” diyen yazar en umutsuz anlarda nasıl umudu yakaladığını anlattığı “Senden Başla” isimli kitabında hayatta yaşadıklarında en dibi görenlere bir umut ışığı olmak istediğini belirtti. Kitabında kendi hayatından sunduğu kesitlerle yaşanmış bir şifa bulma yolculuğunu anlattığına dikkat çeken İldaş, “Kitabın içeriği tamamen benim yaşam dönüşüm yolculuğumdur. En dipleri gören ama her zaman bir çıkış yolu arayan ışığa ulaşmaya çalışan kendimle hayatla olan yaşam mücadelemi anlattığım bir kitap “Senden Başla”. Kitabım benim hayatımın yolculuk hikayesi başlayıp, ritüel ve destekleyeci bilgiler ve yine danışan hikayeleri ile devam ediyor” dedi.

0-3.jpg

0-1.jpg

0-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.