Risus Sanat HÜLLECİ ile perdelerini açıyor!

Risus Sanat HÜLLECİ ile perdelerini açıyor!

Risus Sanat, dördüncü sezonunda altıncı oyunu HÜLLECİ ile tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Afyonkarahisar'ın yerleşik ve düzenli olarak tiyatro oyunları sahneleyen, sivil bir kuruluş olarak kurulduğu günden bugüne geçen kısa süre içinde sahnelediği oyun ve ulaştığı seyirci ile rekora ulaşan Risus Sanat, dördüncü sezonunda altıncı oyunu HÜLLECİ ile tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Risus Sanat oyuncuları ve Karahisar Gençlik Merkezi gönüllüleri aynı sahneyi paylaşacak

Afyonkarahisar Renkli İmgeler Saati Uygulama Sahnesi Derneği ve Karahisar Gençlik Merkezinin ortak çalışması olan HÜLLECİ'de, Risus Sanat'ın alt kadro olarak yetiştirdiği Risus Sanat Gençlik Ekibi ve Karahisar Gençlik Merkezi gönüllü gençleri aynı sahneyi paylaşacak. Hülleci oyunu Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile seyirciye sunulacak.

Kalabalık bir kadro sahnede olacak

Türk Edebiyatının önde gelen isimlerinden Reşat Nuri Güntekin'in yazdığı, yönetmenliğini ise Seyhun Sertan'ın yaptığı oyunda Onur Yalçın, Özlem Özgen, Sermet Genay, Aslı Bostancı, Mehmet Yetere, İrem Nur Karapınar, Özgür Emre Ensarioğlu, İsmail Özgen, Orhan Bayrakçeken, Erkan Çetinçakmak, Yusuf Tür, S.Alperen Temel, Melis Karagöz, Burak Güvendik, Faruk Kılınç, Mehmet Çolak, Şadi Yücekaş ve Yusuf Bayın'dan oluşan kalabalık bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Oyunun yönetmen yardımcılığını Onur Yalçın, reji asistanlığını Fulya Coşgun yaparken, ışık ve ses kumandada ise M.Akif Atasoy görev alıyor.

Oyun 4 kez ücretsiz olarak sahnelenecek

10 Mart 2018 Cumartesi günü saat 20:00'da Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezinde prömiyer yapacak olan oyun; 17 Mart, 25 Mart ve 27 Mart tarihlerinde yine sahnede olacak.

Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz ve Yönetmen Seyhun Sertan ücretsiz olarak sahnelenecek olan oyuna tüm halkımız davetlidir dedi.

Oyun Hakkında:

Şerif, borçlarını ödeyebilmek için kardeşi Halil'i zengin ev sahibesinin kızı ile evlendirmek ister. Ama büyük bir sorun vardır; kardeşi Halil evlidir. Yani önce boşanması gerekmektedir. Bunun üzerine Şerif; annesi, mahalle imamı, borçlu oldukları molla ve ev sahibesi ile anlaşır...

Oyunun Künyesi:

HÜLLECİ
2 Perde - Komedi

RİSUS SANAT ve KARAHİSAR GENÇLİK MERKEZİ sunar...
İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ işbirliği ile...

Yazan: Reşat Nuri Güntekin 
Yöneten: Seyhun Sertan 
Yönetmen Yrd: Onur Yalçın
Reji Asistanı: Fulya Coşgun 
Sahne Amiri: Mehmet Yetere 
Işık-Ses Kumanda: Mehmet Akif Atasoy 
Oyuncular: Onur Yalçın, Özlem Özgen, Sermet Genay, Aslı Bostancı, Mehmet Yetere, İrem Nur Karapınar, Özgür Emre Ensarioğlu, İsmail Özgen, Orhan Bayrakçeken, Erkan Çetinçakmak, Yusuf Tür, S.Alperen Temel, Melis Karagöz, Burak Güvendik, Faruk Kılınç, Mehmet Çolak, Şadi Yücekaş, Yusuf Bayın

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.