Robben Süper Lig'e geliyor!

Robben Süper Lig'e geliyor!

Artık transferde UEFA engeline takılmak istemeyen yönetim Robben, Balotelli, Fellaini, Bernard, Asamoah, Moutinho ve Cabaye gibi yıldızların menajerleriyle görüşecek... Hedef, en az üç ismi şimdiden bitirmek

Süper Lig`de şampiyonluk yarışında sıkıntılı bir konuma düşen Fenerbahçe`den flaş bir hamle geldi... Mayıs ayında yapılacak genel kurulda Ali Koç`la yarışacak olan Başkan Aziz Yıldırım şimdiden yeni sezon planlaması için düğmeye bastı. Yapılan hataları artık tekrarlamak istemeyen Yıldırım ve yöneticiler çok önemli yıldızlarla temasa geçiyor.
 

LİSTENİN ZİRVESİNDE ROBBEN VAR

 

 Transferde yine UEFA engeline takılmak istemeyen Sarı-Lacivertliler gözünü sözleşmesi bitecek isimlere dikti. Listenin ilk sırasında B.Münih`li Arjen Robben var. Hollandalı oyuncu geçmiş yıllarda da gündeme gelmişti.
 

CİMBOM`UN GÖZDESİNE KANCA 
 

Yönetim ayrıca Mario Balotelli, Marouane Fellaini, Bernard, Joao Moutinho ve Johan Cabaye ile de ilgileniyor. İsmi Galatasaray ile anılan Kwadwo Asamoah da radarda.
 

İLK TEMAS SAĞLANACAK
 

Fenerbahçe kısa süre içinde bu yıldızların menajerleriyle görüşerek ilk teması sağlayacak. Sarı-Lacivertliler`in hedefi, en az 3 ismi şimdiden anlaşarak transferi bitirmek..

 

Kaynak: Takvim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.