Rocky Alper, Medya Ege'ye konuştu

Rocky Alper, Medya Ege'ye konuştu

Söyleşi: Sibel Akar

- "Merhabalar Rocky Alper. Bize biraz kendinizden bahsedebilir misiniz?"

Rocky: "Kurt kapanı'nda 11 bölüm oynadım. Rocky karakterini canlandırdım. Başrollerini Alişan, Ebru Destan, Kenan Kalan paylaşıyordu daha sonrada Prenses Perfinya'da Hectorun Robotunu bütün bölümlerlerınde oynadım. Yalancı Romantik dizisinin 2 ve 3. bölümlerinde Agah karakterini canlandırdım. Daha sonraki bölümlerinde spor hocası karakteriyle 11 bölüm oynadım. trt 1de Küstüm Çiçeğinde 5 bölüm oynadım. Mint production son olacak çektiği yeni versiyon Ayrılsakta Beraberiz dizisinde13 bölüm oynadım. TV8'de çekilmişti, ordada Alex karakterini canlandırdım. Kurtlar Vadisi'nde  biyonik adamı oynadım akılda kalan sahnelerdendi. seksenler dizisinde hadı sadi karakterinden birini canlandırdım. Ara ara çekimlere gidiyoruz eski bölümlerindede hayal sahnesınde internete bakarsan seksenler rocky Ahmet'in karşılaşmasını  görürsün.  10'un üzerinde reklam filminde oynadım. vodofone reklam flimleri tic toc reklamı, kot reklamı, bonus reklamı, sarp apak ile şafak Sezer kolpaçino sinema filminde Tunç karakterini canlandırdım. Akasya Durağında 5 bölüm değişik karakterini canlandırdım.  Bu aralar haftada 2 kes set oluyor diğer günler spor tesislerinde yöneticilik yapıyorum, ailemle ilgileniyorum, 8 aylık kızım var onunla ilgileniyorum."

img-20170303-wa0005.jpg

- "Türkiye Vücut geliştirme şampiyonluğundan dizi hayatına geçişiniz nasıl oldu? "

Rocky: "Rocky benzerliğimiz bizi piyasanın içine soktu. Kuzey Argın eski Oyuncu bizleri çok sevdiler. Bu şekilde dizi hayatına atıldım. Tabi yetenek sahibi olmazsanız ve bu iş çok sevmezseniz başarı gelmez."

-" Oyuncu olmadan önceki hayatınız ile oyuncu olduktan sonraki hayatınız arasında ne gibi farklar oldu?" 

Rocky: "Tanınmak güzel bir duygu insanlar sizi görünce bırseyler konusuyorlar aralarında, resim çektiriyorlar sevgilerıni gösyeriyorlar. İnsanlar tarafından daha iyi tanımıyorum." 

img-20170303-wa0007.jpg

- "İyi bir oyuncu olmak için neler yapmak lazım?" 

Rocky : "Iyi bir Oyuncu olmak için konservatuara gidip bunun eğitimi almaları gerekır bırde bu işi çok sevmeleri gerekir.Alaylı olup sonradan bu işin içine girenler ise kendileri geliştirmeleri ve donanımlarını artırmaları gerekir.Biz oyuncuların işi beklemektir. Sıkılmadan, bıkmadan sahneni beklersin. Bazen sabah bir sahnen öğlen bir sahnen vardır. o sahne için beklemen gerekir. Çok sevmeden yapılacak bir iş değil. Bana göre kişi hangi mesleği çok seviyorsa ve başarılı olacağına inanıyorsa o işi yapmalıdır."

img-20170303-wa0008.jpg

- "Hayatınızdaki en büyük pismanliginiz ne olmuştur?"

Rocky : "Ben eski Profosyonel Serbest Güreşçiydim. Güreşte milli takım seviyesine seçildim babam istemedi. Üniversiteyi bitiremiyeceğimi düşündü. Sporu ileri seviyede yaparsak okumayacağımı düşündü güreşi bıraktım. Ama Vücut geliştirme benim için bir tutkuydu şampiyonluklar aldık.Antremanları haftada dört gün çalışıyorum. Yarış zamanları hergün İki antreman yapıyorum.Oyunculukla beraber spor hayatımızı sürdürüyorum hala.Belki TÜRKİYE"mize güreşte dünya şampiyonlukları kazandırabilirdim. kısmetten fazlası olmuyor babam bazen der güreşte bıraksaydım çok iyi olurdun diye. Babam pişman oldu. "

-"İleride rol almak istediğiniz biri var mı?"

Rocky : "Tamer Karadağlı'dan Murat Cimcir'e Şafak Sezer'e bir çok ünlüyle birebir oynadım. Slyvester Stollone flminde oynamak isterdim."

img-20170303-wa0009.jpg

- "Günlük hayatta vaktinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?"

Rocky : "Çekimlerin olmadığı zamanlarda kitap okumayı çok severım çocuklarımla ilgilenirim onlarla arkadaş gibiyim çok güzel resim çizerim."

-"Son olarak oyuncu olmak için ya da vücut geliştirmek isteyenler için bir öneriniz var mı?"

Rocky :  "Gençler vücut larını geliştirsinler fakat ilaç iğne kullanmadan zamana bırakarak geliştirsinler. Acele etmesinler. sabır sabır sabır hayatın şifresidir.  Oyunculuk için de kendilerini geliştirsinler. Dediğim gibi her şey sabır."

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.