Rotaract Kulüpleri Ödüllerini Aldı

Rotaract Kulüpleri Ödüllerini Aldı

UR 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği 23. Rotaract Konferansı, Güzelyalı Rotaract Kulübü ev sahipliğinde, İzmir ve çevresindeki 7 ilden 43 Rotaract Kulübünden 300’ü aşkın Rotarayen ve Rotaractör'ün katılımlarıyla gerçekleşti.

UR 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği 23. Rotaract Konferansı, Güzelyalı Rotaract Kulübü ev sahipliğinde, İzmir ve çevresindeki 7 ilden 43 Rotaract Kulübünden 300’ü aşkın Rotarayen ve Rotaractör'ün katılımlarıyla gerçekleşti. Bölge Rotaract Temsilcisi Berkay Kiper konuşmasında kulüplerin başarılarına dikkat çekerek “Tam bir yıldır kulüplerimiz topluma hizmet etmek amacı ile çalışıyorlar. Bu çalışmalarını ise yurtiçinde ve yurtdışında topladıkları ödüller ile taçlandırıyorlar. Son yıllarda alından bu ödüller ile ülkemizin ve bölgemizin adını Avrupa’da ve Dünyada duyurmaya devam ediyorlar. Biz UR 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği olarak kulüplerimizi dönemimizin sonunda gelmişken ödüllendirmekten memnuniyet duyuyoruz.” dedi.
 
Muhteşem Ev Sahipliği
 
Didim, Aquasis De Luxe otelde gerçekleşen etkinlik hakkında Berkay Kiper "Ev sahibi kulübümüz Güzelyalı Rotaract Kulübümüze ve otelimize böylesine güzel bir organizasyon gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum. Bu muhteşem ev sahipliğinde 3 gün boyunca kendimizi evimizde hissettik" diye konuştu. Güzelyalı Rotaract Kulübü başkanı Merve Dilaver ise dönem için en zorlu ve önemli organizasyonlardan biri olan konferansa ev sahipliği yaptıkları için mutluluk duyduğunu belirterek katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Konferansta aynı zamanda emekli olan Rotaractörler de ödüllerini aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.