Rotary’den Halkla İlişkiler Semineri Düzenlendi

Rotary’den Halkla İlişkiler Semineri Düzenlendi

Uluslarlarası Rotary’e bağlı 2440. Bölge Federasyonunun düzenlediği Halkla İlişkiler Semineri Kordon Otel Çankaya’da düzenlendi.

6. Grup Kulüpleri olan Bostanlı, Çakabey, Çiğli, Karşıyaka ve Mavişehir Rotary Kulüpleri ev sahipliğinde gerçekleşen seminere bölge görevlileri, kulüp başkanları ile çok sayıda üye katıldı.


Rotary 2440. Bölge Federasyonu üyeleri dönemin ilk Halkla İlişkiler Semineri için bir araya geldi. “Rotary’de İtibar Yönetimi” konulu sunumuyla programı açan Rotary Halkla İlişkiler Komite Başkanı ve Gazeteci Yazar Nedim Atilla’nın ardından “Uluslararası Rotary’de Toplumsal İmaj” konusunun önemi Uluslararası Halkla İlişkiler Asistan Koordinatörü Güneş Ertaş tarafından anlatıldı. Rotary’de Sosyal Medya Yönetimi ise “Rotary Yarının Liderlerini Arıyor” Komite Başkanı Levent Özkuşçu tarafından verildi. 


Alanında uzman kişilerin de ağırlandığı gün boyu süren seminer programında “Fark Yaratan Farkındalık” konusunu Yönetim Danışmanı, Eğitmen, Gazeteci Nihat Demirkol anlattı. Demirkol toplumsal imajı geliştirmek için fark yaratan projelerin önemine dikkat çekti.


Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aylin Göztaş ise “Kurumlarda İtibar Yönetimi” konusu ile günümüzde itibarın en büyük sermaye olduğu konusunu dile getirdi. Göztaş “Kültür, kimlik, imaj, itibar bir bütündür. Günümüzde firmalar sermayelerini itibar düzeylerine göre yönetiyor” diyerek kişisel imajın doğru kullanılması gerektiğini ifade etti.


Rotary’de en büyük gücün iletişim olduğuna dikkat çeken Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Lütfi Demir, “Rotary projelerinde 6 temel öncelikli çalışma alanımız var. Temel eğitim-okur yazarlık, Anne-çocuk sağlığı, Hastalıkların önlenmesi, Su-hijyen, Barış-anlaşmazlıkların çözümü, Ekonomik-toplumsal gelişim. Yapılan projelerde dengeli bir planlama ile temayı, kültüre, dokuya uyumlu inovatif projeler üreterek sosyal etkiyi artırmak mümkün” şeklinde konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.