’Sağlıklı Zayıflama ve Doğru Bildiğimiz Yanlışlar ‘’ konusu ele alındı

’Sağlıklı Zayıflama ve Doğru Bildiğimiz Yanlışlar ‘’ konusu ele alındı

Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin yoğun ilgiyle takip ettiği ve her hafta Cuma günü saat 16.00’da Agora Alışveriş Merkezi A Blok aktivite alanında gerçekleştirilen Agora Sohbetleri birbirinden değerli konu ve konuklara yer vermeye devam ediyor.

Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin yoğun ilgiyle takip ettiği ve her hafta Cuma günü saat 16.00’da Agora Alışveriş Merkezi A Blok aktivite alanında gerçekleştirilen Agora Sohbetleri birbirinden değerli konu ve konuklara yer vermeye devam ediyor. Kadın&Erkek ilişkilerinden, sağlıklı yaşama, ruhsal gelişimden hayata dair ne varsa ele alınan Agora Sohbetleri’nde bu hafta Beslenme Uzmanı Meltem Yaman Onmuş ile ‘’Sağlıklı Zayıflama ve Doğru Bildiğimiz Yanlışlar ‘’ konusu ele alındı.

Beslenme Uzmanı Meltem Yaman Onmuş 7 Nisan Cuma günü Agora Sohbetleri ve Agora Kadınlar Kulübü’nün ortak etkinliği niteliğindeki söyleşisinde birçoğumuzun sorunu haline gelen kiloların nedenini ve bu nedenlerin nasıl doğru bir şekilde saptanabileceğinden bahsetti. Günümüzde gittikçe görülme sıkılığı artan ve artık her dört kişiden birinde görülen troid , d vitamini rahatsızlıklarının da vücutta kiloyu hapsettiğini ve kilo vermeyi zorlaştırdığını dile getirdi. Televizyonlarda, sosyal medyada gördüğümüz her diyet listesinin kişiye uygun olmayacağından bahseden Onmuş, o hızlı kilo verdiren diyet listelerini yaptığımızda bir süre sonra sağlığımızın zarar görebileceğinden ve zamanla verdiğimiz kiloları kolaylıkla geri alındığını dinleyicilerine anlattı. Sağlıklı kilo vermek içinde şekerden kesinlikle uzak durulması gerektiğini sözlerine ekleyen Meltem Yaman Onmuş, tarçının, bol yeşil yapraklı sebzelerin fazla tüketilmesi gerektiğini aktardı ve dinleyicilerin sorularını yanıtladı. Diyet yaparken su içmenin çok önemli olduğunu dile getiren Onmuş, su içmek için susamayı beklememiz gerektiğininde altını çizdi.

Agora Alışveriş Merkezi Pazarlama Müdürü Müge Üstünoğlu, yaz mevsimi öncesinde bayanların sağlıklı kilo verebilmeleri ve formlarını koruyabilmeleri açısından değerli beslenme uzmanı Meltem Yaman Onmuş’un gerçekleştirdiği söyleşinin yoğun ilgi gördüğünü dile getirdi. Üstünoğlu, 14 Nisan Cuma günü ‘’Kronik Hastalıkların Homeopati ile Tedavisi’’ ile Homeopat Duygu Defne’yi konuk edeceklerini dile getirerek bütün İzmirlileri bu keyfili etkinliğe davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.