ŞAHAN Tİ’YE ALDI, ESRA GERÇEK SANDI!

ŞAHAN Tİ’YE ALDI, ESRA GERÇEK SANDI!

Son günlerde magazin kulislerinde en çok konuşulan konulardan biri de Şahan Gökbakar’ın, sosyal medya üzerinden Esra Erol’a yaptığı; “Hemen film çekeriz sana, bence çok iyi oynarsın. Var yetenek var" yorumu.

Esra Erol'un, evlilik programlarının yayından kaldırılmasıyla ilgili programında gözyaşı dökerek "Ben artık pes ettim. Ben bu çamurla yaşayamam" sözleri üzerine Gazeteci – Köşe Yazarı Cengiz Semercioğlu, Erol'un günlük 80 - 100 Bin TL. gibi rakamlar kazandığını; fakat programların yayından kaldırılacağı haberleri yayınlandığında da “Ben zaten yapmak istemiyorum!” deyip, ağladığını hatırlatmıştı. Şahan Gökbakar ise sosyal medya üzerinden Erol’a; "Hemen film çekeriz sana, bence çok iyi oynarsın. Var yetenek var" yorumunu yapmıştı.
 
Esra Erol "Şahan Sizi Ti’ye Aldı" yorumuna gerildi!

Kulislerde dolaşan “Şahan Ti’ye Aldı, Esra Gerçek Sandı!” söylemi gazeteciler tarafından geçtiğimiz gün Esra Erol’a soruldu. Erol’un konuyu; “Şahan güzel gönüllü bir adam, benimle dalga geçeceğini de hiç zannetmiyorum. Bunu yapmaz” sözleriyle geçiştirirken, gergin olduğu da gözlerden kaçmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.