SAHNE TOZU TİYATROSU ACTOR CLUB’TEN FERHAD İLE ŞİRİN

SAHNE TOZU TİYATROSU ACTOR CLUB’TEN FERHAD İLE ŞİRİN

Sahne Tozu Tiyatrosu bünyesinde bulunan Actor Club ile Nazım Hikmet’in Ferhad ile Şirin oyunuyla seyirciyle buluştu.

 

Çağlar İşgören’in kurucusu olduğu Haldun Dormen’in süpervizörlüğünde çalışmalarını sürdüren Sahne Tozu Tiyatrosu bünyesinde bulunan Actor Club ile Nazım Hikmet’in Ferhad ile Şirin oyunuyla seyirciyle buluştu. Sahnelendiği günden itibaren kapalı gişe oynayan oyunun yönetmenliğini Nazlı Kayı yapıyor.

Yönetmen Nazlı Kayı “Ferhad ile Şirin oyunu büyülü gerçekçilik tarzında yazılmış masalsı bir aşk hikayesi Nazım’ın yorumunda insana duyulan aşkın toplumsal aşka dönüşümüne şiirsel bir dille şahitlik ediyoruz. Ben sahneye koyarken Nazım’ın yorumuna bir katman daha ekledim bunun seyirciden aldığı beğeni de bizi çok mutlu etti. Oyunla ilgili yoğun ve keyifli bir çalışma süreci geçirdik.  İlk günden itibaren kapalı gişe oynayan oyunumuzun seyirciden aldığı heyecanlı ve olumlu geri dönüşler de bizim için en büyük ödül” dedi.

Sahne Tozu Tiyatrosu Kurucusu Çağlar İşgören “ İzmir halkını hafta içi de tiyatroyla buluşturmak hayalimizdi. Sahne Tozu repertuvarına Cuma-Cumartesi-Pazar günü sahnelediğimiz oyunlara ek olarak Çarşamba günü Actor Club’ün sahnelediği oyunlarla bir gün daha eklemiş bulunuyoruz. Sahne Tozu Tiyatrosu Ana Kadrosu ve Actor Club’le yıllarca süren yoğun çalışmaların sonucu bu noktaya geldik. Her ay farklı bir Actor Club oyunuyla seyircimizin karşına çıkıyoruz. Bu da bizim için büyük bir heyecan ve mutluluk kaynağı ” dedi.

Konak YKM Binası'ndaki Sahne Tozu Tiyatrosu Fehmi İşgören Sahnesi'nde sergilenecek Ferhad ile Şirin 30 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'de son kez sahnelenecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.