Sahne Tozu Tiyatrosu Ferhat ile Şirin'i Sahneleyecek

Sahne Tozu Tiyatrosu Ferhat ile Şirin'i Sahneleyecek

Sahne Tozu Tiyatrosu'nun Actor Club'ı Ferhad ile Şirin'i sergileyecek.

Cağlar İşgören’in kurucusu olduğu Haldun Dormen’in süpervizörlüğünde çalışmalarını sürdüren Sahne Tozu Tiyatrosu bünyesinde bulunan Actor Club ile Nazım Hikmet’in Ferhad ile Şirin oyununu sahneliyor.
Nazlı Kayı’nın yönetmenliğini yaptığı Ferhad ile Şirin oyunu 9 Kasım’dan itibaren ay boyunca her Çarşamba Sahne Tozu Tiyatrosu Fehmi İşgören Sahnesinde seyirciyle buluşacak.


Yönetmen Nazlı Kayı “Ferhad ile Şirin oyunu büyülü gerçekçilik tarzında yazılmış masalsı bir aşk hikayesi Nazım’ın yorumunda insana duyulan aşkın toplumsal aşka dönüşümüne şiirsel bir dille şahitlik ediyoruz. Ben sahneye koyarken Nazım’ın yorumuna bir katman daha ekledim umarım seyircimiz bu yorumu beğenecektir. Actor Club oyuncuları ile yoğun ve keyifli bir çalışma süreci geçirdik. Biz oyunla ilgili çok heyecanlıyız; bu heyecanımızı seyircimizle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz ” dedi.


Sahne Tozu Tiyatrosu Kurucusu Çağlar İşgören “ İzmir halkını hafta içi de tiyatroyla buluşturmak hayalimizdi. Sahne Tozu repertuvarına Cuma-Cumartesi-Pazar günü sahnelediğimiz oyunlara ek olarak Çarşamba günü Actor Club’ün sahneleyeceği oyunlarla bir gün daha eklemiş bulunuyoruz. Sahne Tozu Tiyatrosu Ana Kadrosu ve Actor Club’le yıllarca süren yoğun çalışmaların sonucu bu noktaya geldik. Bu aydan itibaren her ay farklı bir Actor Club oyunuyla seyircimizin karşına çıkıyor olacağız. Bu da bizim için büyük bir heyecan ve mutluluk kaynağı ” dedi.
Konak YKM Binası'ndaki Sahne Tozu Tiyatrosu Fehmi İşgören Sahnesi'nde sergilenecek Ferhad ile Şirin Oyunu, 9-16-23-30 Kasım tarihlerinde saat 20.00'de izlenebilir.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.