Sahne Tozu Tiyatrosu Genç Yeteneklere Işık Tutacak

Sahne Tozu Tiyatrosu Genç Yeteneklere Işık Tutacak

Türkiye'de en iyi oyunculuk eğitimi veren 10 okul arasına giren Sahne Tozu Tiyatrosu 2016-1017 sozunu için hazırlıklarını tamamladı. Haldun Dormen'in sanat danışmanlığında ve Çağlar İşgören'in yönetimindeki Sahne Tozu Tiyatrosu'nu kayıtları başladı.

Sahne Tozu Tiyatrosu'nda 9 - 13 yaş çocuk grubu, 14 - 17 yaş mavi grup, 18 - 25 yaş ve üstü yetişkin grubu bulunuyor. İş hayatının yarattığı stresten kurtulmak isteyen, hobi amaçlı, kişisel gelişim amaçlı ya da tiyatro sanatını meslek edinmek için gelen birçok öğrenci Sahne Tozu Tiyatrosu'nda tiyatro oyunculuğunu öğreniyor. 

Sahne Tozu Tiyatrosu öğrencileri ise temel oyunculuk eğitimi alırken tiyatro sanatını sahne üzerinde öğrenmenin, öğrendiklerini uygulayabilmenin son derece faydalı olduğunu düşünüyor. Aldıkları eğitimden sonra Sahne Tozu Tiyatrosu'ndan ve tiyatro sanatından kopmak istemeyen yetişkin öğrenciler ise "Yeni Aktörler" mülakatına girebiliyor. 

Temel Oyunculuk başlığı altında tiyatro tarihi, sahne bilgisi ve uygulaması, doğaçlama, tiyatroda dil kullanımı, hareket, ritim, beden dili, jest-mimik, vurgu-tonlama, rol çözümlemesi, ses kullanımı ve yaratıcılığı arttıran sahne uygulamaları dersleri işleniyor.  
Ayrıca temel oyunculuk kursu dışında, Dr. Taşkın İşgören'in eğitmenliğinde Türkçe diksiyon kursu vardır.
 
Kontenjan sınırlıdır. Geç kalmadan 0232 445 20 33 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.