Sahne Tozu Tiyatrosu oyuncularından "Oyunun Oyunu"

Sahne Tozu Tiyatrosu oyuncularından "Oyunun Oyunu"

Duayen sanatçı Göksel Kortay'ın yönettiği, Çağlar İşgören'in ikinci yönetmenliğini yaptığı "Oyunun Oyunu" Sahne Tozu Tiyatrosu oyuncuları tarafından seyirci ile buluşmaya başladı.

Duayen sanatçı Göksel Kortay'ın yönettiği, Çağlar İşgören'in ikinci yönetmenliğini yaptığı "Oyunun Oyunu" Sahne Tozu Tiyatrosu oyuncuları tarafından seyirci ile buluşmaya başladı. İzmir seyircisini yeni bir oyun ile buluşturma heyecanı yaşayan Sahne Tozu Tiyatrosu kahkaha ve alkış eşliğinde oyunu sergiliyor. 

Oyunun ilk temsilinden sonra seyircilerden çok güzel tepkiler alan oyunda enerji durmak bilmiyor. Oyuncuların enerjisi, başarısı ve oyunun rejisi konuşuluyor. 

Göksel Kortay "Sahne Tozu Tiyatrosu'nda Guinness rekorlar kitabına girilecek bir rekor kırıldı"

Oyunun prömiyerinde sahneye çıkan Göksel Kortay " 54 yıllık tiyatro yaşamımda ben böyle bir oyuncu ekibi görmedim. Çağlar İşgören'in saydığı sahne arkasında çalışan bütün birimler olmak üzere her gün on beş saatimizi burada geçirdik ve dün öğlen 14.00'de provaya başladık bu sabah 8'de çıktık. Gördüğünüz ana kadro birde akşam İzpek Tiyatro Günleri programında "Bir Şehnaz Oyun'u" oynadı. Dün 18 saat buradan çıkmadan, uyumadan büyük bir sevda ve bağlılık ile çalıştılar ve  burada  guinness rekorlar kitabına girecek bir rekor kırıldı. Ben bu kadro kadar enerjik, azimli, işine aşkla bağlı bir kadro görmedim." diyerek mutluluğunu dile getirdi. Kadroyu teker teker tebrik etti. 

Oyunun Oyunu'nu İzlemeye Gelen Selçuk Yöntem'e Sürpriz 

Oyunu izlemeye gelen Selçuk Yöntem'e Sahne Tozu Tiyatrosu tarafından bir sürpriz yapıldı. Haldun Dormen Sahnesi içerisine açılan cep tiyatrosuna Çağlar İşgören ve ekibi tarafından "Selçuk Yöntem Sahnesi" adı verildi. Selçuk Yöntem kendisine yapılan sürprizden dolayı duyduğu mutluluğu ve gururu dile getirdi. 

"Oyunun Oyunu" Mayıs ayının sonuna kadar Haldun Dormen Sahnesi'nde sergilenmeye devam edecek. 

Oyunun Konusu

Sahnede oyun oynanırken oyuncuların kuliste başlarına geleni merak ediyor musunuz? ''Çırılçıplak'' adlı oyunu sahnelemek üzere provaya başlayan bir tiyatro grubunun, bu süreçte yaşadıkları zorlukları, terslikleri, sıkıntı ve sevinçleri anlatan oyun, aynı zamanda sizlere bir tiyatro oyunun arka planındaki o telaşlı ve komik ortamı da anlatıyor. " Oyunun Oyunu " türünün en iyi örneklerinden biri olarak seyirciyle buluşuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.