Sahne Tozu'nda kahkahalar yükseliyor

Sahne Tozu'nda kahkahalar yükseliyor

Haldun Dormen ve Çağlar İşgören'in yönettiği, Sahne Tozu Tiyatrosu'nun profesyonel oyuncu kadrosunun rol aldığı "Kaç Baba Kaç" adlı oyun İzmirli tiyatroseverler ile bir araya geliyor.

Duayen sanatçı Göksel Kortay da Kaç Baba Kaç oyununu seyredenler arasında yerini aldı.  Kortay "İzmir seyircisi bu oyunu kaçırmamalı" diyerek oyunu ve oyuncu kadrosunu çok başarılı bulduğunu dile getirdi.

OYUN KAHKAHA EŞLİĞİNDE DEVAM EDİYOR
 

Oyundaki enerji ve tempo durmak bilmeden devam ediyor. Oyunun rejisi ve yetenekli oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Oyun boyunca seyircilerin kahkahaları durmak bilmiyor. Oyunu seyreden seyirciler oyunu ve oyuncuların performansını çok iyi bulduğunu söylüyor. 

OYUNUN KONUSU
 

Doktor David Morgan'ın yıllardır beklediği, üniversitede rektör olma şansı kapısını çaldığı anda, yıllar önce yaptığı küçük bir kaçamak 18 yaşında bir erkek çocuk olarak karşısına çıkar. Üstelik çocuk sarhoştur ve ehliyetsiz araba kullandığı için tutuklanıp polis nezaretinde Dr. Morgan'ı aramaya gelir. Doktor bunu herkesten özellikle de karısından saklamaya çalışır. Doktorları, hemşireleri ve hastaları işin içine sokmadan idare etmek yerine tam tersi onları da bu arapsaçına dönüşmüş durumun ortasına atar. Doktor arkadaşından yardım isteyip onu da içinden çıkılmayacak durumlarla baş başa bırakır.

Seyirci tarafından büyük beğeni toplayan Kaç Baba Kaç Cuma, Cumartesi 20.00'de, Pazar günü ise 14.00'de Haldun Dormen Sahnesi'nde seyirci ile buluşmaya devam edecek. 

Oyun Tarihleri:
23 - 24 - 25 Şubat
2 - 3 - 4 Mart
9 - 10 - 11 Mart 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.