SAHNEDE HÜMAŞAH SULTAN OLDU

SAHNEDE HÜMAŞAH SULTAN OLDU

Ekranların sevilen sunucu ve oyuncusu Esra Sönmezer, özel bir gecede sunucu olarak sahneye çıkarken giydiği Osmanlı sultanı kostümü ve yeni imajı kızıl saçlarıyla tüm dikkatleri de üzerinde topladı.

Bir Osmanlı sultanı edasıyla sunumlarını gerçekleştiren Esra Sönmezer, giydiği kostüme kattığı havayla dudak uçuklatırken Osmanlı sultanlarına hayranlığını da dile getirdi. 3. Murat ve Safiye sultanın büyük kızı Hümaşah sultanın hayatını okuduğunu ve çok etkilendiğini vurgularken, Osmanlı döneminin ihtişamını hiçbir dünya ülkesi yaşamamıştır bundan sonrada yaşayamayacaktır ifadesinde bulundu. Güzel sunucu ve oyuncu “Osmanlı sultanı olmak isterdim, giyimleriyle kültürleriyle dünyaya örnek kadınlardı. O döneme ait kostümü giymek bile başka bir güven ve enerji verdi, sahnede kendimi Hümaşah sultan gibi hissettim geceyi o güvenle ve iktidarla sundum” dedi.

Ekranların sevilen sunucu ve oyuncusu Esra Sönmezer, özel bir gecede sunucu olarak sahneye çıkarken giydiği Osmanlı sultanı kostümü ve yeni imajı kızıl saçlarıyla tüm dikkatleri de üzerinde topladı. Bir Osmanlı sultanı edasıyla sunumlarını gerçekleştiren Esra Sönmezer, giydiği kostüme kattığı havayla dudak uçuklatırken Osmanlı sultanlarına hayranlığını da dile getirdi. 3. Murat ve Safiye sultanın büyük kızı Hümaşah sultanın hayatını okuduğunu ve çok etkilendiğini vurgularken, Osmanlı döneminin ihtişamını hiçbir dünya ülkesi yaşamamıştır bundan sonrada yaşayamayacaktır ifadesinde bulundu. Güzel sunucu ve oyuncu “Osmanlı sultanı olmak isterdim, giyimleriyle kültürleriyle dünyaya örnek kadınlardı. O döneme ait kostümü giymek bile başka bir güven ve enerji verdi, sahnede kendimi Hümaşah sultan gibi hissettim geceyi o güvenle ve iktidarla sundum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.