ŞAHYAR’A DÖRT DÖRTLÜK HİZMET

ŞAHYAR’A DÖRT DÖRTLÜK HİZMET

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Şahyar Mahallesi’nde başladığı kanalizasyon hattı yenileme çalışmasına devam ediyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı dönüşüm hamlesi kapsamında başladığı çalışmalarını hızla sürdürüyor. MASKİ ekiplerinin, daha sağlıklı altyapılar inşa etmek için başladığı çalışmalar sonucunda Alaşehir’in Şahyar Mahallesi de Büyükşehir farkını yaşamaya başladı. İçme Suyu Daire Başkanlığı mahalleye 5 bin 700 metre yeni hat döşeyerek mahalleyi daha sağlıklı içme suyu şebeke hattına kavuşturdu. İçme suyu işinin bitirilmesinin ardından Kanalizasyon Daire Başkanlığı’nın start verdiği çalışmalarsa büyük ivme kazandı. Eski kırık dökük ve sağlıksız yapıları ortadan kaldırmak için yapılan çalışmalar noktalandığında mahalleye Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri tarafından kilit parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirilerek, Şahyar altıyla üstüyle yenilenmiş olacak.

“Hizmetlerden son derece memnunuz”

Şahyar Mahalle Muhtarı Ramazan Bayram, “Hizmetlerden son derece memnunuz. İçme suyu hattımız tamamen yenilendi. Kanalizasyon hattımız da sağlıklı bir yapıya kavuşmak üzere. Bütün çalışmalarımız iyi gidiyor. Başkanımız sağolsun. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.