Salihli Sardes Şampiyon Oldu

Salihli Sardes Şampiyon Oldu

558. Çağlak Masterler futbol turnuvasında Salihli Sardes Şampiyon Oldu

558. Çağlak Festivali Masterler Futbol Turnuvası 15 Mayıs Pazartesi günü başlayan müsabakaların dördüncü günü oynanan final maçında Salihli Sardes, Soma Masterlerı penaltı atışları sonucunda 6-5 yenerek şampiyon oldu. Turnuvanın Üçüncülük, dördüncülük maçında ev sahibi Akhisar Masterler Üçüncülüğü Manisa 1965 Masterlere verirken, Akhisar Masterler da dördüncü oldu. Manisa Bölgesi hakemlerinden Yasin Saygılı, Yasin Saygılı ve Baykal Yavuz hakem triyosunun yönettiği Final maçı Salihli Sardes-Soma Masterler arasında oynandı.Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Yaşam Alanı Gölet içinde bulunan Kovalık Stadında saat 20.00'de başlayan müsabakaya Soma Masterler başladı. 25. dakikada sağ kanattan Reşit'in ceza sahası içine gönderdiği topa altı pas içinde Mustafa topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. ilk yarı Salihli Sardes'in 1-0 üstünlüğü ile kapandı.

İkinci yarıya oyunu Salihli Sardes sahasına yıkan Soma Masterler aradığı golü son dakikada buldu. 59. dakikada Kemal'in derinleme pasını alan Yusuf, topla ceza sahasına girdi ve sağ çaprazdan sert bir şutla topu ağlara göndererek durumu 1-1 yaptı. Berabere biten karşılaşmada penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Salihli Sardes Masterler 6-5'lik skorla karşılaşmadan galip gelerek 558. Çağlak Festivali Masterler Futbol turnuvasında şampiyon oldu.

Kovalık saha içinde düzenlene kupa ve madalya töreninde şampiyon olan Salihli Sardes Masterlere, ikinci olan Sama Masterlere, Üçüncü olan Manisa 1965 Masterlere ve dördüncü olan Akhisar Masterlere Kupa ve madalyalarını  Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor yönetim kurulu üyesi Süleyman İşçi, 1959 yılında kurulan Profesyonel Birinci Lig'inde Fenerbahçe Formasıyla Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Akhisarlı Ergun Öztuna (Puşkaş) ile 1963-1971 yıllarında Fenerbahçe Formasıyla Fenerbahçe'nin ilk gol kralı olan Ogün Altıparmak, tarafından verildi. Ödül töreninden sonra takımlar Köfteci Ramiz'lerin yeni markası olan  KiloGram akşam yemeği yediler. 558. Çağlak Futbol Turnuvasında Görev alan Komite, Harun Tayfun, Kenan Molla, İsmail Atar, Kenan Evci, Zafer Semiz, Yalçın Utçu, Mehmet Karaduman, ve Ceyhun Ortanca turnuvaya gelen takımlarla yakından ilgilendiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.