Salon Atletizm Yarışması’nda kupa İzmir'e geldi

Salon Atletizm Yarışması’nda kupa İzmir'e geldi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin genç kadın atletleri, İstanbul’da düzenlenen ve 120 sporcunun mücadele ettiği Belediyeler Salon Atletizm Yarışması’nda şampiyon oldu.

İstanbul Ataköy’de gerçekleşen ve 22 takımdan toplam 120 sporcunun katıldığı Belediyeler Salon Atletizm Şampiyonası’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kadın takımı şampiyon oldu.

Salon yarışmalarında uzun atlamada İzmir Büyükşehir Belediyesporlu Medine Alper, 400 metrede ise Yasemin Zehra Börekçi birinci oldu. 1500 metrede İzmir ekibinden Gülçin Arasan ve yüksek atlamada Asya Çulhaoğlu ikinciliği elde etti.

U20 kadınlarda İzmir Büyükşehir Belediyesi 6 yarışma sonunda 52.5 puanla zirveye çıkarken, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 50, Gaziemir Belediyesi ise 39 puana ulaştı.

Şampiyonluğu elde etmenin büyük mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren antrenör Zeynep Karabağlı, “Altyapı odaklı çalışmanın ürünlerini bu tarz şampiyonluklarla almak gerçekten büyük bir keyif. Bu başarıda pay sahibi olan tüm sporcularımı ve antrenörlerimizi kutluyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.