Samanlık ve Damlık Lüks Villalar!

Samanlık ve Damlık Lüks Villalar!

Arif Çayan yazdı; Samanlık ve Damlık Lüks Villalar!

Tarım İl Müdürlüğü’nün kayıtlarına göre tarımsal alanda, hayvansal faaliyetler göstermek için samanlık ve dam yapmak mümkün.

Tarımın ve hayvancılığın gelişmesi için geçici mahiyette olduğu için böyle yapılara otomatik olarak izin veriliyor, ruhsat veriliyor.

İzmir’de geçmiş dönemde belediye başkanlığı yapmış insanlardan birinin kurnazlığı ise samanlığın da damın da en lüksünün nasıl yapıldığını gösterir olmuş.

Geçmiş dönem belediye başkanı, samanlık yaparak içine samanlar dolduracağım, dam yapacağım içine inekleri dolduracağım diye Tarım İl Müdürlüğü’nden aldığı ruhsatla, ne samanı, ne de inekleri düşünmüş.
Direk kendini düşünmüş.

Samanlık yerine oldukça lüks bir villa, dam yerine de havuz vs. yaptırmış.

İşin garibi bu halde iken Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri denetime gelmiş ve lüks villanın samanların depolanması için uygun olduğuna, diğer kısımlarda ise ineklerin yaşayabileceğini not etmişler, denetim raporlarına.

Vatandaşlar konuyla ilgili olarak bizler aracılığıyla Tarım İl Müdürlüğü’ne İzmir genelinde samanlık ve dam olarak görünen ama lüks villa tarzında olan kaç yapı olduğunu sorup, cevaplanmasını bekliyor.

Samanlık ve dam konusunda şikayetler artarak devam ederken, vatandaşlar Cimer’e yazarak, belediyeye yazarak durumun bir an önce aydınlığa kavuşturulmasını istiyor.

Kim nasıl bir cevap verir bilinmez.
Samanlık nedir, nasıl olur?
Dam nedir, nasıl olur?
Cevap ne nedir, nasıl gelir bilinmez.

Ama gelir gelmez Medya Ege olarak sizlerle paylaşacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.