Şampiyon Karateciler Foça Spor Lisesini ziyaret etti

Şampiyon Karateciler Foça Spor Lisesini ziyaret etti

Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar Foça Spor Lisesini ziyaret ederek öğrencilere Foçalı bir çok müsabakada başarı elde eden minik karatecileri örnek gösterdi.

Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar'a ziyaretinde karate hocası Kudret Yüksel , Spor Lisesi Müdürü Levent Koyuncu, Müdür yardımcıları Yasemin Simavlı, Aydın DalgıçRecep Kerman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Özcan Keskin ve Müdür yardımcısı Murat Tilki eşlik etti.

Yurtiçi ve yurtdışında katıldığı birçok turnuvada şampiyonluklar ve önemli başarılar kazanan Minik Karateci Kaan Yüksel ve İzmir ili Şampiyonası ve Karate Kumite 3. lüğü olan 2008 doğumlu Egecan Tercan ile spor lisesi öğrencilerine gösteri maçı yaptı 

Müdür Yüksel Akar sporculara hitaben başarılarının yanında milli ve manevi değerlere duyarlı olunması gerektiğini hatırlattı. Her müsabakanın sadece bir galibi olduğunu galip olmak kadar mağlup olmanın da sporun içinde var olduğunu ifade etti.

Ziyaret sonunda Minik Karateciler, Spor Lisesi öğrencileri ,öğretmenleri Okul idarecileri hatıra fotoğrafı da çektirdiler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.