Şampiyon rakip arıyor!

Şampiyon rakip arıyor!

Kick Boksta Türkiye’de ve Dünya’da elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Cesur Turgay karşısına çıkabilecek bir rakip bulamamaktan yakındı

 

Kick Boksta 4 kez Dünya 9 kez Türkiye şampiyonluğuna ulaşarak şimdiden yaşayan efsaneler arasına katılan Cesur Turgay sahnede karşısına rakip olacak birisini arıyor. Turgay, antrenörü Nuri Taş’ın denetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

ÜÇ AY BOYUNCA TEKLİFLERE AÇIĞIM

Şampiyon Turgay, ringde boy göstermek istediğini ama rakip bulamadığını ifade ederek, “Ringde benimle boy ölçüşecek birileri karşıma zor çıkıyor. Buradan hodri meydan diyorum. Önümüzde ki üç ay içerisinde kendine güvenen kaliteli sporculardan ve organizasyonlardan gelen her türlü teklife açığım” dedi.

Yıllarca dünyanın en tehlikeli bölgelerinde devlet büyüklerine ve üst düzey işadamlarına yakın korumalık yapan antrenörü Nuri Taş içinde övgü dolu sözlerle bahseden Turgay, “Nuri hocam bana karşı maddi ve manevi desteğini asla esirgemedi. Onun temel felsefesi güzel ahlak sonra sağlıklı spordur. Sağlıksız yapılan sporun kişiyi yarar değil zarar getirdiğini bilen hocam antrenmanlarda birebir benim beslenmemle ilgileniyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.