Şampiyon Sezonu Yeni Aracıyla Açıyor

Şampiyon Sezonu Yeni Aracıyla Açıyor

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda hasret sona eriyor, 2017 sezonu her sene olduğu gibi Ege Rallisi ile açılıyor.

Beş kez Türkiye Şampiyonu olan Red Bull sporcusu Yağız Avcı yeni sezonda yeni tasarlanan aracıyla yarışacak. Bu sene de şampiyonanın en büyük favorisi olan Avcı’nın şampiyonluk aracı Red Bull tarafından özel olarak dizayn edilen aracı Peugeot 208’in araç lansmanı yarın İzmir’de olacak. Saat 20.00’deki tanıtım Mehmet Ali Selışık sunumuyla Red Bull’un Facebook hesabından canlı yayınlanacak.

Türk motor sporları tarihinin en köklü organizasyonlarından biri olan Türkiye Ralli Şampiyonası’nda hasret sona eriyor. Bu hafta sonu Ege Rallisi ile başlayacak olan şampiyona, bir kez daha nefesleri kesecek. Son zamanlardaki başarısıyla sadece ralli tarihine değil, Türk spor tarihine de adını altın harflerle yazdıran ve beş Türkiye Şampiyonluğu bulunan Red Bull sporcusu Yağız Avcı da sezonu Ege’de açacak. Bu senenin de en büyük favorisi olan Avcı, geçen sezon kendisine 5. Şampiyonluğu getiren aracı ile Türkiye Ralli Şampiyonasında bu ünvanı 6.kez kazanan ilk pilot olmak için yarışacak. Önceki senelerden farklı olarak bu sezon ilk kez ana partneri Red Bull tasarımlı yeni aracıyla sevenlerinin karşısına çıkacak. Peugeot tarafından hazırlanan, Yağız Avcı ve Bahadır Gücenmez’in yeteneklerini tüm koşullarda en yüksek performans ile destekleyen aracın yeni yüzü  Ege Rallisi öncesi 19 Nisan 2017 Çarşamba akşamı 20:00’de Red Bull Türkiye Facebook hesabı facebook.com/RedBull üzerinden canlı olarak tanıtılacak.

FATMA TURGUT VE MÜJDE UZMAN DA OLACAK

Lansmana ünlü isimler de katılacak. Ralli tarihinin en köklü etaplarından biri olan Ege Rallisi için birçok tanıdık sima İzmir’e gelecek. Ayrıca 21 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek start seremonisinde şarkıcı Fatma Turgut ve ünlü oyuncu Müjde Uzman da geçtiğimiz senenin şampiyonu Red Bull sporcusu Yağız Avcı’nın  öncü aracı olarak piste çıkacaklar. Sürprizler bununla da sınırlı kalmayacak. Fatma Turgut, bunun yanında ralli severlere bir de ücretsiz konser verecek.

2017 EGE RALLİSİ HAKKINDA

22 Nisan Cumartesi günü 13.30’da Bornova‘dan verilecek start ile başlayacak rallinin ilk gününde ekipler Manisa’ya yönelerek, 21 kilometre uzunluğundaki Spil etabını geçecekler ve ardından Beşpınar etabı ile Kemalpaşa’ya inerek günü Ülkü Park pistindeki Şehit Fethi Sekin adıyla geçilecek olan çift kalkışlı seyirci etabı ile noktalayacaklar. Pazar sabahı 08.00’den itibaren Kemalpaşa bölgesinde yer alan Bayramlı, Çınardibi ve Bayındır etaplarını ikişer kez kat edecek olan ekipler, RedBull.com Power Stage'in ardından saat 18.00’den itibaren de Kemalpaşa merkezdeki finiş seremonisinde ödüllerine kavuşacaklar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.